ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Яна Дугарь заявила про стеження за собою

06.08.2021, 16:30
Фото - фейсбук Яни Дугарь
Фото - фейсбук Яни Дугарь

Фігурантка справи щодо вбивства журналіста Павла Шеремета - Яна Дугарь заявила, що помітила за собою стеження.

Про це вона повідомила на своїй фейсбук-сторінці.

Дугарь нагадала про нещодавню загибель голови організації “Білоруський дім в Україні” Віталія Шишова, якого виявили повішеним у парку в Києві.

“Паралельно відбуваються певні події зі мною: помічаю (знову) на собі “очі”, спрацьовує сигналізація у будинку (причому на другому поверсі і в різних кімнатах), чужі під будинком, відеоповідомлення про те, як за мною стежать. Я можу припустити те, що йде залякування та тиск на психологічний стан!”, - написала вона

У зв’язку з цим вона зробила заяву, що у неї немає депресії та думок про самогубство: “Я люблю життя, і маю великі плани на майбутнє! Психологічний стан - в нормі! Я чудово пам'ятаю листи Андрія Антоненка із СІЗО щодо загрози його життю, які виявились не безпідставними! Тому є підстави вважати, що може бути тиск на нас трьох  тих, хто дійсно знає  причетних до вбивства Шеремета, або має відношення до цього! Збоку тих, хто дійсно знає причетних!!!”, - написала вона.

Як повідомляв ІМІ, 3 серпня у Києві знайшли повішеним у парку очільника громадської організації “Білоруський дім в Україні” Віталія Шишова, який зник вранці 2 серпня.

3 серпня громадська організація “Білоруський дім в Україні” (БДУ) заявила, що за його головою Віталієм Шишовим, якого знайшли повішеним у Києві, стежили і поліція про це знала. Організація переконана, що “це спланована чекістами операція з ліквідації дійсно небезпечного режиму білоруса”.

3 серпня голова Національної поліції Ігор Клименко заявив, що поліція має дві основні версії смерті голови громадської організації “Білоруський дім в Україні” Віталія Шишова - самогубства або скоєння умисного вбивства з імітуванням самогубства.

Павло Шеремет загинув у Києві 20 липня 2016 року внаслідок вибуху автомобіля.

12 грудня 2019 року міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що Національна поліція затримала та оголосила обґрунтовану підозру фігурантам справи щодо вбивства Павла Шеремета. Нині серед підозрюваних – сержант Сил спеціальних операцій Андрій Антоненко (Riffmaster), військовий медик Яна Дугарь та волонтерка Юлія Кузьменко. Вони заявляють про непричетність до вбивства. Кузьменко зараз перебуває під цілодобовим домашнім арештом, Дугарь – під заставою в розмірі 168 тис. 160 грн.

30 квітня Шевченківський райсуд Києва змінив запобіжний захід для обвинувачуваного в справі щодо вбивства журналіста Павла Шеремета Андрія Антоненка з тримання під вартою на цілодобовий домашній арешт. 27 липня Шевченківський районний суд міста Києва залишив без задоволення клопотання захисту Андрія Антоненка про зміну йому запобіжного заходу.

27 липня Шевченківський районний суд столиці продовжив розгляд справи про вбивство журналіста Павла Шеремета щодо трьох обвинувачених – Андрія Антоненка, Яни Дугарь та Юлії Кузьменко. Суд продовжив дослідження доказів у справі, раніше наданих прокурором.

3 серпня Шевченківський районний суд Києва під час розгляду справи щодо вбивства журналіста Павла Шеремета дослідив матеріали експертизи ходи щодо однієї з обвинувачених у справі Юлії Кузьменко.

4 серпня Шевченківський районний суд Києва змінив запобіжний захід підозрюваній у вбивстві журналіста Павла Шеремета Юлії Кузьменко.

Liked the article?
Help us be even more cool!