ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суд продовжив дослідження доказів у справі Шеремета

27.07.2021, 13:02
Фото – Free Dr Kuzmenko
Фото – Free Dr Kuzmenko

Шевченківський районний суд столиці 27 липня продовжив розгляд справи про вбивство журналіста Павла Шеремета щодо трьох обвинувачених – Андрія Антоненка, Яни Дугарь та Юлії Кузьменко, повідомляє Укрінформ.

У залі суду присутні Дугарь, Кузьменко й Антоненко та їхні захисники, представник обвинувачення і представники потерпілих.

Суд продовжив дослідження доказів у справі, раніше наданих прокурором.

На минулому засіданні, 29 червня, суд продовжив запобіжний захід для Кузьменко і продовжив дії обов'язків для Дугарь – обом на два місяці.

Як повідомляв ІМІ, Павло Шеремет загинув у Києві 20 липня 2016 року внаслідок вибуху автомобіля.

12 грудня 2019 року міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що Національна поліція затримала та оголосила обґрунтовану підозру фігурантам справи щодо вбивства Павла Шеремета. Нині серед підозрюваних – сержант Сил спеціальних операцій Андрій Антоненко (Riffmaster), військовий медик Яна Дугарь та волонтерка Юлія Кузьменко. Вони заявляють про непричетність до вбивства. Кузьменко зараз перебуває під цілодобовим домашнім арештом, Дугарь – під заставою в розмірі 168 тис. 160 грн.

30 квітня Шевченківський райсуд Києва змінив запобіжний захід для обвинувачуваного в справі щодо вбивства журналіста Павла Шеремета Андрія Антоненка з тримання під вартою на цілодобовий домашній арешт.

Liked the article?
Help us be even more cool!