ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На сайті президента з'явилася петиція щодо заборони TikTok в Україні

27.03.2023, 11:24
Фото – eniyilerde.com
Фото – eniyilerde.com

На сайті Президента України з'явилася петиція з пропозицією заборонити в Україні застосунок TikTok, який належить китайській компанії ByteDance.

Петицію зареєструвала 24 березня громадянка Наталія Карасьова.

“Оскільки зараз багато пропаганди йде через відео з TikTok, пропоную закрити його повністю, хоча б на період війни в Україні”, – йдеться в тексті петиції.

Станом на 11:20 петиція набрала понаді 2 тисячі голосів.

Як повідомляв ІМІ, 27 лютого Білий дім дав державним установам 30 днів на видалення TikTok з федеральних пристроїв і систем.

У грудні 2022 року Адміністрація Палати представників США заборонила використання популярного китайського застосунку TikTok на всіх офіційних пристроях палати.

Використання китайського застосунку TikTok у держустановах заборонили Нова Зеландія, Бельгія, Чехія, Данія, Канада, Європарламент, Єврокомісія, Рада ЄС, Велика Британія.

Британська телерадіомовна корпорація BBC також закликала своїх працівників видалити китайську соцмережу TikTok зі службових телефонів.

23 березня гендиректор TikTok Шоу Цзи Чу під час виступу в Конгресі США заперечив, що застосунок ділиться даними або має зв’язки з Комуністичною партією Китаю, але не зміг розвіяти тривогу американської влади щодо безпеки китайської соцмережі.

Liked the article?
Help us be even more cool!