ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Ердоган заявив, що може обговорити з Ілоном Маском питання платних "пташечок" у Twitter

03.11.2022, 12:00
Фото – elespanol.com
Фото – elespanol.com

Президент Туреччини Тайїп Ердоган повідомив, що готовий до перемовин з новим власником Twitter Ілоном Маском, щоб не платити 8 доларів на місяць за позначку "верифікований акаунт".

Про це пише Reuters із посиланням на інтерв’ю Ердогана турецькому мовнику ATV.

"Може, для нас умови будуть іншими", – сказав Ердоган, коли його запитали про платну блакитну "пташечку".

"Ми могли б удатися до дипломатії ще й з ним", – додав жартома президент Туреччини.

Блакитна "пташечка" поряд з чиїмось юзернеймом означає, що Twitter підтвердив, що цей обліковий запис справді належить особі чи компанії, чиїм ім’ям він названий. Наразі Twitter є безкоштовним для більшості користувачів.

Понад 80% користувачів твіттеру, які взяли участь у нещодавньому опитуванні, зазначили, що не платитимуть за "пташечку". Близько 10% повідомили, що готові платити 5 доларів на місяць.

1 листопада Ілон Маск заявив, що твіти користувачів із блакитною позначкою матимуть пріоритет серед відповідей, згадувань і результатів пошуку, а також матимуть змогу публікувати довші відео й аудіо. Окрім цього, вони бачитимуть удвічі менше реклами.

Маск також запропонував "виданням, охочим працювати з нами", можливість користуватися цими послугами безкоштовно.

Як повідомляв ІМІ, 12 липня компанія Twitter подала до суду на Ілона Маска, щоб змусити його завершити виконання раніше укладеної угоди з придбання соцмережі за $44 млрд. Маск подав зустрічний позов проти Twitter.

Раніше Ілон Маск заявив, що не продовжуватиме угоди щодо купівлі Twitter у разі, якщо компанія не доведе кількості несправжніх акаунтів на рівні до 5% усіх користувачів. До того Маск повідомив про зупинення операції щодо купівлі Twitter Inc. до отримання деталей, які підтверджують, що частка спамових та фейкових акаунтів справді становить менш ніж 5%.

Маск уклав договір про купівлю соцмережі Twitter за 44 млрд доларів. Він зазначив, що хоче зробити Twitter кращим, ніж будь-коли, й доповнити соцмережу новими функціями, що мають підвищити довіру, перемогти спам-ботів та аутентифікувати всіх людей.

Нині соцмережа розробляє функцію, яка дозволить публікувати відео і брати з інших користувачів гроші за їхній перегляд.

 

Liked the article?
Help us be even more cool!