ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Ілон Маск подав зустрічний позов проти Twitter

01.08.2022, 11:43
Фото – REUTERS / Dado Ruvic
Фото – REUTERS / Dado Ruvic

Ілон Маск подав зустрічний позов проти компанії Twitter. Раніше компанія подала позов щодо правомірності відмови бізнесмена купувати її за $44 мільярди.

Про це повідомляє Громадське радіо з посиланням на The Guardian.

Адвокати Маска попросили не розголошувати подробиць позову. Водночас за правилами суду цю інформацію можуть зробити публічною через деякий час.

Свій позов бізнесмен подав за кілька годин після того, як суд призначив на 17 жовтня початок розгляду позову Twitter проти Маска, в якому компанія вимагає зобовʼязати бізнесмена завершити її купівлю.

Також 29 липня на Маска подав до суду акціонер Twitter, який просив суд наказати мільярдеру закрити угоду, визнати, що він порушив свої зобовʼязання перед акціонерами Twitter, і присудити компенсацію за заподіяні збитки.

Як повідомляв ІМІ, 12 липня компанія Twitter подала до суду на засновника компаній SpaceX й Tesla Ілона Маска, щоб змусити його завершити виконання раніше укладеної угоди з придбання соцмережі за $44 млрд.

Канцлерський суд американського штату Делавер ухвалив рішення на користь компанії Twitter щодо прискореного розгляду її позову проти Ілона Маска. 

Раніше Ілон Маск заявив, що не продовжуватиме угоди щодо купівлі соцмережі Twitter у разі, якщо компанія не доведе кількості несправжніх акаунтів на рівні до 5% усіх користувачів. До того Маск повідомив про зупинення операції щодо купівлі Twitter Inc. до отримання деталей, які підтверджують, що частка спамових та фейкових акаунтів справді становить менш ніж 5%.

Маск уклав договір про купівлю соцмережі Twitter за 44 млрд доларів. Він зазначив, що хоче зробити Twitter кращим, ніж будь-коли, й доповнити соцмережу новими функціями, що мають підвищити довіру, перемогти спам-ботів та аутентифікувати всіх людей.

Liked the article?
Help us be even more cool!