ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Маск припускає, що не купить Twitter

17.05.2022, 13:00
Фото – Reuters
Фото – Reuters

Засновник компаній SpaceX й Tesla Ілон Маск заявив, що не продовжуватиме угоди щодо купівлі соціальної мережі Twitter у разі, якщо компанія не доведе кількості несправжніх акаунтів на рівні до 5% усіх користувачів.

Про це повідомляє "Економічна правда" з посиланням на Twitter Маска та Bloomberg.

Маск написав, що "ця угода не може просунутися далі", якщо Twitter не надасть доказів своїх заяв. Соцмережа стверджує, що кількість ботів не перевищує 5% щоденних активних користувачів щомісячно протягом кварталу. Зокрема, таку цифру зазначено в розкритті інформації для американського регулятора фондового ринку (SEC).

Проте мільярдер на конференції в Маямі заявив, що фейкові користувачі становлять щонайменше 20% усіх акаунтів Twitter, і припускає, що цифра може сягати 90%. 

Параг Агравал, СЕО компанії, після закиду Маска публічно пояснив методологію підрахунку частки ботів у Twitter. На це Маск запитав, чому Twitter просто не зв’яжеться з користувачами, щоб вони підтвердили свою особу.

Акції Twitter подешевшали ще на 3,2% на передринкових торгах у Нью-Йорку після падіння на понад 8% попереднього дня.

Як повідомляв ІМІ, Ілон Маск повідомив про тимчасове зупинення операції щодо купівлі Twitter Inc. до отримання деталей, які підтверджують, що частка спамових та фейкових акаунтів справді становить менш ніж 5%.

Раніше Маск уклав договір про купівлю соцмережі Twitter за 44 млрд доларів. Він зазначив, що хоче зробити Twitter кращим, ніж будь-коли, й доповнити соцмережу новими функціями, що мають підвищити довіру, перемогти спам-ботів та аутентифікувати всіх людей.

Liked the article?
Help us be even more cool!