ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

UA:Українське радіо Рось змінює режим роботи через випадок коронавірусу

22.10.2020, 10:19
Фото – people.in.ua
Фото – people.in.ua

З 20 до 26 жовтня частина команди UA:Українське радіо Рось (філія Суспільного UA:Черкаси) перебуватиме на самоізоляції і працюватиме дистанційно через підтвердження випадку захворювання на коронавірус у колеги. 

Про це повідомляється на корпоративному сайті Суспільного.

У регіональних слотах радіоефіру транслюватимуть авторські програми, новини, адаптовану версію телевізійного проєкту “Виборчий округ. Місцеві”. За потреби приєднають трансляцію першого каналу Суспільного радіо UA: Українське радіо.

Від початку карантину роботу філії організували з дотриманням усіх рекомендацій. Обмежили контакти між творчими групами. Приміщення філії дезінфікують і стежать за самопочуттям усіх працівників, щоб не допустити спалаху інфекції.

Виробництво телевізійного контенту відбуватиметься без змін. Діджитал і новини UA:Черкаси працюватимуть у звичайному режимі.

Проєкт “Виборчий округ. Місцеві” виходитиме без змін - щобудня о 19:15. Задля безпеки учасників прямих ефірів студію дезінфікують щодня.

Як повідомляв ІМІ, від початку карантину декілька філій Суспільного тимчасово переходили на режим дистанційної роботи через випадки захворювання серед працівників – Рівненська, Чернівецька, Львівська, Івано-Франківська, Хмельницька, Волинська, Запорізька, Сумська, Дніпровська та UA:Карпати.

Liked the article?
Help us be even more cool!