ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Частина команди UA:Волинь працюватиме дистанційно через випадок COVID-19

09.09.2020, 14:00
Фото – фейсбук UA:Волинь
Фото – фейсбук UA:Волинь

З 9 до 22 вересня філія Суспільного UA:Волинь змінює режим роботи: частина команди працюватиме дистанційно через підтверджений випадок захворювання на коронавірус в одного з колег. Про це повідомляється на корпоративному сайті Суспільного.

Як зазначається, працівник із COVID-19 перебуває на самоізоляції, як і всі члени команди, які з ним контактували.

На дистанційний режим перевели телевізійну команду новинарів філії, тож тимчасово не виходитимуть інформаційні випуски на телеканалі “UA:Волинь”.

“До 22 вересня маємо новий алгоритм роботи філії. Зокрема, не виходитимуть в ефір телевізійні новини, натомість готуватимемо рухомий рядок про основні події краю та короткий інформаційний випуск на радіо. Діджитал переходить на дистанційну форму роботи. В ефірі залишаються: телевізійна програма “Тема дня” й радіопрограми “Ранковий навігатор” та “Радіодень”. Протягом двох тижнів ефіри будуть без гостей у студії. Спілкування зі спікерами відбуватиметься за допомогою телефонного зв’язку, а також скайпом”, – розповів продюсер Волинської філії Костянтин Лоцман.

Як повідомляв ІМІ, від початку карантину декілька філій Суспільного тимчасово переходили на режим дистанційної роботи через випадки захворювання серед працівників – Рівненська, Чернівецька, Львівська, Івано-Франківська та Хмельницька.

Liked the article?
Help us be even more cool!