ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"UA:Буковина" відновила роботу після перерви через COVID-19

25.06.2020, 12:42
Фото – Суспільне
Фото – Суспільне

25 червня Чернівецька філія Суспільного “UA:Буковина” відновила роботу після вимушеної перерви через підтверджений випадок захворювання на COVID-19. Про це повідомляється на сайті “UA:Буковина”.

В ефір повертаються вечірнє аналітичне ток-шоу в будні ("Тема дня"), регіональні врізки радіо о 12:10 та 17:10, частково відновлюється мовлення румуномовної редакції. Філія повідомляє, що для забезпечення максимального захисту колектив працюватиме позмінно.

“Два тижні більшість співробітників виконували свою роботу дистанційно, сьогодні починаємо працювати у звичному режимі. Частково в режимі дистанційної роботи залишаються колеги з адміністративно-управлінського блоку та програмного відділу, вони будуть працювати так до завершення карантину. Ми робимо все, щоб уникати скупчення людей в одному місці, а також максимально дотримуємося правил безпеки в умовах пандемії. На філії провели повну дезинфекцію, забезпечуємо колег засобами індивідуального захисту”, – розповіла менеджерка Чернівецької філії Суспільного Ольга Гришин-Грищук.

Як повідомляв ІМІ, із 12 червня частина працівників Чернівецької філії Суспільного “UA:Буковина” перейшла на дистанційний режим роботи через підтверджений випадок захворювання на COVID-19 у редакторки “Теми дня”.

Liked the article?
Help us be even more cool!