ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Хворого на COVID-19 працівника UA:Рівне під'єднали до апарата штучної вентиляції легень

13.05.2020, 15:10
Фото – UA:Рівне
Фото – UA:Рівне

Один із чотирьох працівників UA:Рівне, у яких лабораторно підтвердили захворювання на COVID-19, перебуває в лікарні. Інші працівники – вдома на самоізоляції.

Про це повідомив шеф-редактор Рівненської філії Суспільного Орест Гринюк під час марафону “На карантині”, який виходить на UA:Першому, повідомляє “Детектор медіа”.

За його словами, серед хворих на COVID-19 – журналіст новин, оператор, редактор ранкової програми та інженер. Один працівник перебуває в інфекційному відділенні Рівненської міської лікарні та під'єднаний до апарата штучної вентиляції легенів. Троє працівників – удома на самоізоляції.

Орест Гринюк зазначив, що з 12 травня тимчасово скасовано телевізійні випуски новин. Найсвіжішу інформацію на UA:Рівне подають у вигляді рухомого рядка що 30 хвилин. Діджитал-підрозділ Суспільного від початку карантину працює дистанційно, зокрема сайт, Facebook та Instagram-сторінки.

Шеф-редактор UA:Рівне сказав, що останній випадок контакту з людьми, які захворіли, був 30 квітня. Він сподівається, що з 18 травня Рівненська філія повернеться до звичного режиму роботи за умови, якщо нових підтверджених випадків не буде.

Як повідомляв ІМІ, з 12 травня всі працівники Рівненської філії Суспільного перейшли на дистанційний режим роботи через підтвердження захворювання на COVID-19 у кількох співробітників мовника.

Liked the article?
Help us be even more cool!