ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Новинарі "UA:Поділля" через коронавірус працюватимуть дистанційно

14.08.2020, 11:00
Фото – UA:Поділля
Фото – UA:Поділля

З 13 серпня Хмельницька філія Суспільного "UA:Поділля" тимчасово змінила режим роботи: частина команди працюватиме дистанційно через підтвердження випадку захворювання на коронавірус в одного з працівників телеканалу. Про це повідомляється на сайті Суспільного.

Для уникнення спалаху інфекції команду новинарів філії перевели на дистанційний режим і тимчасово зупинили вихід інформаційних випусків на "UA:Поділля". 

Водночас команда "UA:Поділля" не припинятиме інформувати про важливі події в області: новинарі дистанційно готуватимуть рухомий рядок із головними новинами, а оперативну інформацію розміщуватимуть на сайті "Суспільне Новини" та фейсбук-сторінці "UA:Поділля".

У приміщенні філії проводять дезінфекцію, працівникам вимірюють температуру.

Як повідомляв ІМІ, із 12 серпня частина команди Львівської філії Суспільного "UA:Львів" перебуває на самоізоляції через підтвердження випадку захворювання на коронавірус в одного з працівників.

Нагадаємо, від початку карантину чотири філії Суспільного тимчасово переходили на режим дистанційної роботи через випадки захворювання серед працівників — Рівненська, Чернівецька, Львівська та Івано-Франківська.

Liked the article?
Help us be even more cool!