ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Волині кореспондентка "Точки ОПОРИ" не потрапила на партконференцію через зміну адреси заходу

24.09.2020, 17:00
Фото – Shutterstock / Радіо Свобода
Фото – Shutterstock / Радіо Свобода

У Володимирі-Волинському (Волинська область) 22 вересня кореспондентка “Точки Опори” Юлія Ютовець не потрапила на конференцію обласної організації політичної партії “Наш край” через змінену організаторами адресу заходу. 

Про це повідомляється на сайті Громадянської мережі ОПОРА.

Згідно з повідомленням, у визначений час приміщення, вказане як місце проведення конференції, виявилося зачиненим. 

“Я прибула до приміщення за кілька хвилин до 20-ї години та одразу ж почала шукати, де має відбутися конференція. Це одноповерхове приміщення, де містяться магазини, салон краси… Я обійшла його з усіх сторін, зустріла охоронця: він повідомив, що тут усе закрито, тут немає ніякої партії, та й про цей захід він чув уперше”, – повідомила Юлія Ютовець.

Як розповіли ОПОРІ у Волинській обласній ТВК, обласна організація партії “Наш край” подала повідомлення про проведення партконференції саме за вказаною адресою. Про можливі зміни, як зазначив голова комісії Іван Лазорко (“За майбутнє”), не інформували.

Як повідомили ОПОРІ згодом у партії, партконференція таки відбулася, але за іншою адресою, а ТВК не повідомили, оскільки зміни сталися “дуже швидко і з незалежних причин”. 

Також ОПОРА наголошує, що в розміщеному на офіційному сайті політичної сили “Наш край” повідомленні про проведення партійної конференції Волинського обласного осередку партії не було зазначено порядку акредитації ЗМІ й не було вказано жодних контактів для отримання додаткової інформації про захід.

Як повідомляв ІМІ, 15 вересня в Києві на конференцію міської організації політичної партії “Перемога Пальчевського” не пустили деяких журналістів, зокрема "Точки ОПОРИ". Відмову організатори аргументували входженням Києва до “помаранчевої зони”. 

18 вересня в Мелітополі (Запорізька область) політична партія “Команда Сергія Мінька” не акредитувала і не пустила журналістів видання “Точка ОПОРИ” на партійні збори.

18 вересня в Миколаєві журналіст видання “Точка ОПОРИ” не зміг потрапити на збори обласної організації політичної партії “За майбутнє”, під час яких відбулося висування кандидата на вибори голови Миколаївської міської ради. 

19 вересня в Луцьку журналістку Центру журналістських розслідувань “Сила правди” Марію Смик не пустили на конференцію регіональної організації політичної партії “Опозиційна платформа – За життя”. 

19 вересня в Луцьку журналісток видання “Точка ОПОРИ” та Центру журналістських розслідувань “Сила правди” не допустили на конференцію Волинської обласної організації політичної партії “Слуга народу”, посилаючись на карантинні обмеження.

19 вересня у Львові представниці видання “Точка ОПОРИ” та ще одній журналістці відмовили в участі у конференції Львівської обласної організації політичної партії “Слуга народу” з висунення кандидатів до місцевих рад через карантинні обмеження.

21 вересня у Львові журналістці видання “Точка ОПОРИ” відмовили в участі у партійній конференції Львівської регіональної організації “Опозиційна платформа – За життя” через карантинні обмеження.

19 та 20 вересня на Хмельниччині кореспондент видання “Точка ОПОРИ” не зміг потрапити на збори з висунення кандидатів від партій “Громадянська позиція” та “Наш край”.

Liked the article?
Help us be even more cool!