ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Хмельниччині кореспондент "Точки ОПОРИ" не зміг потрапити на конференції двох партій

23.09.2020, 11:07
Фото – i-micronews.com
Фото – i-micronews.com

На Хмельниччині кореспондент видання “Точка ОПОРИ” не зміг потрапити на збори з висунення кандидатів від партій “Громадянська позиція” та “Наш край”. Про це повідомляється на сайті Громадянської мережі ОПОРА.

Зокрема, кореспонденту “Точки ОПОРИ” не вдалося потрапити в Хмельницькому на збори “Громадянської позиції” попри те, що акредитація на захід не була передбачена, партійці анонсували вільний вхід.

“Ми за периметром обійшли будинок, розташований за зазначеною в повідомленні адресою, перевірили кожні двері, однак усі вони були замкненими. На мої телефонні дзвінки представники партії Костянтин Чернилевський та Олеся Тарасова не відповідали”, – розповів координатор спостереження Громадянської мережі ОПОРА за виборами в Хмельницькій області Андрій Попик, який також прибув на місце проведення зборів.

У телефонній розмові з комунікаційницею ОПОРИ в Хмельницькій області 22 вересня Олеся Тарасова повідомила, що збори відбулися.

За словами представниці партії “Громадянська позиція”, пізніше вона бачила, що їй телефонував Андрій Попик, проте на момент дзвінка телефон був на беззвучному режимі, а тому вона забула перетелефонувати.

“Конференція відбулася за адресою Свободи, 1-А. Але він, мабуть, прийшов на центральний вхід, а у нас вхід із двору”, – висловилася Олеся Тарасова щодо можливої причини, чому кореспондент “Точки ОПОРИ” не зміг потрапити на захід.

Хмельницька обласна організація політичної партії “Наш край” проводила збори з висування кандидатів 20 вересня в Старокостянтинові. На цю конференцію журналіста “Точки ОПОРИ” не допустили через відсутність акредитації, про яку, втім, не зазначали в повідомленні щодо заходу на сайті партії.

Чоловік, який відрекомендувався керівником партійного штабу, повідомив що акредитація вже завершилася, акредитовуватися потрібно було через київський офіс. На зауваження про те, що в повідомленні на партійному сайті не було інформації про акредитацію представників ЗМІ, не зміг нічого відповісти.

Як повідомляв ІМІ, 15 вересня в Києві на конференцію міської організації політичної партії “Перемога Пальчевського” не пустили деяких журналістів, зокрема "Точки ОПОРИ". Відмову організатори аргументували входженням Києва до “помаранчевої зони”. 

18 вересня в Миколаєві журналіст видання “Точка ОПОРИ” не зміг потрапити на збори обласної організації політичної партії “За майбутнє”, під час яких відбулося висування кандидата на вибори голови Миколаївської міської ради. 

19 вересня в Луцьку журналістку Центру журналістських розслідувань “Сила правди” Марію Смик не пустили на конференцію регіональної організації політичної партії “Опозиційна платформа – За життя”. 

19 вересня в Луцьку журналісток видання “Точка ОПОРИ” та Центру журналістських розслідувань “Сила правди” не допустили на конференцію Волинської обласної організації політичної партії “Слуга народу”, посилаючись на карантинні обмеження.

19 вересня у Львові представниці видання “Точка ОПОРИ” та ще одній журналістці відмовили в участі у конференції Львівської обласної організації політичної партії “Слуга народу” з висунення кандидатів до місцевих рад через карантинні обмеження.

21 вересня у Львові журналістці видання “Точка ОПОРИ” відмовили в участі у партійній конференції Львівської регіональної організації “Опозиційна платформа – За життя” через карантинні обмеження.

Liked the article?
Help us be even more cool!