ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Миколаєві журналіста "Точки ОПОРИ" не пустили на висування кандидатів партії "За майбутнє"

21.09.2020, 11:50
Фото – скриншот з відео ОПОРИ
Фото – скриншот з відео ОПОРИ

У Миколаєві 18 вересня журналіст видання “Точка ОПОРИ” не зміг потрапити на збори обласної організації політичної партії “За майбутнє”, під час яких відбулося висування кандидата на вибори голови Миколаївської міської ради. 

Про це повідомляється на сайті Громадянської мережі ОПОРА.

Захід складався з урочистої частини та висування кандидатів. Урочиста частина відбувалась у внутрішньому дворі одного з миколаївських ресторанів, а частина з висування проходила в закритому приміщенні.

Журналіста, який завчасно акредитувався на збори, допустили лише до урочистої частини заходу. На висування кандидатів журналіста не пустила охорона.

“Умови додаткової акредитації на другу частину заходу не повідомлялись. Покликати когось із організаторів охоронці відмовились, оскільки вони, мовляв, також не мають доступу всередину приміщення”, – повідомляє ОПОРА.

Керівник Миколаївського обласного осередку політичної партії “За майбутнє” Юрій Гранатуров, коментуючи цю ситуацію, сказав, що недопущення журналістів − це непорозуміння і на зборах із висування кандидатів мали змогу були присутніми журналісти інших видань. А приватну охорону вони найняли для уникнення можливих провокацій.

Як повідомляв ІМІ, 19 вересня в Луцьку журналістку Центру журналістських розслідувань “Сила правди” Марію Смик не пустили на конференцію регіональної організації політичної партії “Опозиційна платформа – За життя”. 

19 вересня в Луцьку журналісток видання “Точка ОПОРИ” та Центру журналістських розслідувань “Сила правди” не допустили на конференцію Волинської обласної організації політичної партії “Слуга народу”, посилаючись на карантинні обмеження.

19 вересня у Львові представниці видання “Точка ОПОРИ” та ще одній журналістці відмовили в участі у конференції Львівської обласної організації політичної партії “Слуга народу” з висунення кандидатів до місцевих рад через карантинні обмеження.

Liked the article?
Help us be even more cool!