ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Львові журналістці "Точки ОПОРИ" відмовили в участі в партійній конференції ОПЗЖ

23.09.2020, 11:00
Фото – pairuey.com
Фото – pairuey.com

21 вересня у Львові журналістці видання “Точка ОПОРИ” відмовили в участі у партійній конференції Львівської регіональної організації “Опозиційна платформа – За життя” через карантинні обмеження.

Про це повідомляється на сайті Громадянської мережі ОПОРА.

На конференції ОПЗЖ мала висунути кандидатів до місцевих рад. Журналістка отримала відмову попри виконані умови попередньої акредитації.

“17 вересня я вперше зателефонувала за номером в оголошенні. Зі мною спілкувався Михайло Герман. Він довго розпитував, хто я, з якою метою цікавлюся про захід. Потім, як представнику ЗМІ, запропонував записати з ним інтерв'ю. Я відмовила, пояснивши, що ми так не працюємо. А він відмовив мені”, – розповіла представниця ОПОРИ.

Через годину заступник голови обласної організації ОПЗЖ Михайло Герман зателефонував журналістці й сказав, що в них є певні умови акредитації для ЗМІ.

“Я повідомила, що маю всі зібрані документи, готова прийти й надати їх. 18 вересня зустріч відбулася в офісі осередку. Мої документи взяли, пообіцяли розглянути до кінця дня і повідомити про результат”, – додала журналістка.

Оскільки жодної відповіді від представників політичної сили до дня конференції не було, вона зателефонувала до Михайла Германа, щоб дізнатися, яка ситуація з її акредитацію.

“Ми поговорили, подивилися – у зв'язку з коронавірусом ми не можемо дозволити. Я і так не можу розсадити тих, що з районів поприїжджають. Журналістів не буде нікого. У нас велика кількість самих делегатів”, – зазначив Михайло Герман.

Як повідомляв ІМІ, 15 вересня в Києві на конференцію міської організації політичної партії “Перемога Пальчевського” не пустили деяких журналістів, зокрема "Точки ОПОРИ". Відмову організатори аргументували входженням Києва до “помаранчевої зони”. 

18 вересня в Миколаєві журналіст видання “Точка ОПОРИ” не зміг потрапити на збори обласної організації політичної партії “За майбутнє”, під час яких відбулося висування кандидата на вибори голови Миколаївської міської ради. 

19 вересня в Луцьку журналістку Центру журналістських розслідувань “Сила правди” Марію Смик не пустили на конференцію регіональної організації політичної партії “Опозиційна платформа – За життя”. 

19 вересня в Луцьку журналісток видання “Точка ОПОРИ” та Центру журналістських розслідувань “Сила правди” не допустили на конференцію Волинської обласної організації політичної партії “Слуга народу”, посилаючись на карантинні обмеження.

19 вересня у Львові представниці видання “Точка ОПОРИ” та ще одній журналістці відмовили в участі у конференції Львівської обласної організації політичної партії “Слуга народу” з висунення кандидатів до місцевих рад через карантинні обмеження.

Liked the article?
Help us be even more cool!