ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Маск попередив про можливе банкрутство Twitter

11.11.2022, 13:17
Фото – elespanol.com
Фото – elespanol.com

Власник соціальної мережі Twitter Ілон Маск у зверненні до співробітників Twitter заявив про можливе банкрутство, якщо вона не почне приносити більше грошей.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Bloomberg.

Тоді як викуп вивів Twitter з-під контролю публічних ринків, Маск навантажив компанію боргом майже на 13 млрд доларів, що тепер перебуває в руках семи банків Волл-стріт, які не змогли передати його інвесторам.

Довіра до компанії впала так швидко, що навіть до коментарів Маска про банкрутство деякі фонди пропонували викупити кредити всього за 60 центів за долар – ціна, зазвичай призначена для компаній, що перебувають у тяжкому фінансовому становищі.

Обговорюючи фінанси та майбутнє Twitter, Маск сказав, що компанії необхідно терміново діяти, щоб створити свій продукт за підпискою Twitter Blue вартістю 8 доларів, за який користувачі захочуть платити з огляду на відмову рекламодавців.

За словами людини, знайомої з її стилем управління, у минулому Маск використав загрозу фінансового краху, намагаючись мотивувати працівників. За словами цієї людини, вона намагається передати думку про те, що, якщо люди не працюватимуть старанно, Twitter опиниться в дуже важкому становищі.

Як повідомляв ІМІ, 12 липня компанія Twitter подала до суду на Ілона Маска, щоб змусити його завершити виконання раніше укладеної угоди з придбання соцмережі за $44 млрд. Маск подав зустрічний позов проти Twitter.

Раніше Ілон Маск заявив, що не продовжуватиме угоди щодо купівлі Twitter у разі, якщо компанія не доведе кількості несправжніх акаунтів на рівні до 5% усіх користувачів. До того Маск повідомив про зупинення операції щодо купівлі Twitter Inc. до отримання деталей, які підтверджують, що частка спамових та фейкових акаунтів справді становить менш ніж 5%.

Маск уклав договір про купівлю соцмережі Twitter за 44 млрд доларів. Він зазначив, що хоче зробити Twitter кращим, ніж будь-коли, й доповнити соцмережу новими функціями, що мають підвищити довіру, перемогти спам-ботів та аутентифікувати всіх людей.

Нині соцмережа розробляє функцію, яка дозволить публікувати відео і брати з інших користувачів гроші за їхній перегляд.

1 листопада Ілон Маск заявив, що твіти користувачів із блакитною позначкою матимуть пріоритет серед відповідей, згадувань і результатів пошуку, а також матимуть змогу публікувати довші відео й аудіо. Окрім цього, вони бачитимуть удвічі менше реклами.

Маск також запропонував "виданням, охочим працювати з нами", можливість користуватися цими послугами безкоштовно.

Президент Туреччини Тайїп Ердоган повідомив, що готовий до перемовин з новим власником Twitter Ілоном Маском, щоб не платити 8 доларів на місяць за позначку "верифікований акаунт".

9 листопада стало відомо, що Twitter додасть сіру "офіційну" позначку до деяких відомих акаунтів, щоб вказати, що вони справжні.

10 листопада соцмережа Twitter подала реєстраційні документи для оброблення платежів до мережі боротьби з фінансовими злочинами мінфіну США. Це означає, що невдовзі в соціальній мережі з'явиться власна платіжна система.

Liked the article?
Help us be even more cool!