ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Алек Болдвін досяг угоди з родиною Галини Гатчинс

06.10.2022, 10:00
Фото – AP / Chris Pizzello
Фото – AP / Chris Pizzello

Американський актор Алек Болдвін досяг мирової угоди із сім'єю української операторки Галини Гатчинс після того, як вона загинула внаслідок пострілу з реквізитної зброї на знімальному майданчику, повідомляє ВВС.

Як пише видання, знімання стрічки “Іржа” продовжаться в січні, а Метью, вдівець Галини Гатчинс, стане виконавчим продюсером фільму.

Усі сторони вважають, що смерть Гатчинс стала нещасним випадком, сказав її чоловік.

У судовому позові, поданому, зокрема, проти Болдвіна та продюсерів, йшлося про порушення галузевих стандартів.

Конкретні умови мирової угоди, яку має затвердити суд, не розголошуються.

У своїй заяві Гатчинс сказав, що до нового знімання будуть залучені “всі головні учасники”, що, за його словами, стане способом “віддати данину” останній роботі його покійної дружини.

“Я не зацікавлений у взаємних звинуваченнях або приписуванні провини”, – додав він. – Ми всі вважаємо, що смерть Галини стала жахливим нещасним випадком”.

Алек Болдвін опублікував свою реакцію в інстаграмі: “Ми раді оголосити сьогодні про врегулювання цивільної справи, поданої від імені сім'ї операторки Галини Гатчинс. Протягом цього нелегкого процесу в усіх було бажання зробити те, що краще для сина Галини. Ми вдячні всім, хто долучився до розв'язання цієї трагічної та болісної ситуації”.

Режисер фільму Джоель Соуза, який також був поранений під час стрілянини на знімальному майданчику, заявив, що тепер він присвятить себе “вшануванню спадщини Галини, щоб вона могла пишатися”.

“Хоча це, звичайно, гірко, але мені приємно, що разом ми завершимо те, що ми з Галиною розпочали”, – сказав він.

Як повідомляв ІМІ, американський актор Алек Болдвін, підозрюваний у пострілі, що вбив операторку Галину Гатчинс під час знімання фільму “Іржа”, може невдовзі постати перед судом. Він є одним з чотирьох людей, які фігурують в остаточному аналітичному звіті про стрілянину. 

21 жовтня 2021 року американський актор Алек Болдвін під час знімання вестерна “Раст”, випадково застрелив операторку з України Галину Гатчинс та поранив режисера фільму Джоела Соузу. Інцидент стався під час сцени, в якій Болдвін стріляв холостими патронами. Зброя використовувалася на майданчику як предмет реквізиту. Також був поранений режисер Джоель Соуза.

Слідство зосередилося на фахівчині зі зброї та помічникові режисера, який дав Алеку Болдвіну пістолет.

Поліція вилучила на знімальному майданчику, де загинула Гатчинс, сотні патронів.

Відповідальний за освітлення на зніманні фільму “Іржа”, Серж Светной подав до суду на Алека Болдвіна, який випадково застрелив Галину Гатчинс, та інших членів команди.

У першому інтерв'ю після трагедії телеканалу ABC Алек Болдвін виклав свою версію загибелі Галини Гатчинс. Він заявив, що не натискав на курок.

Liked the article?
Help us be even more cool!