ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Юлія Кузьменко повернулася на роботу

10.08.2021, 14:33
Фото - Free Dr Kuzmenko
Фото - Free Dr Kuzmenko

Дитяча лікарка, яка є фігуранткою справи про вбивство Павла Шеремета, Юлія Кузьменко повернулася на роботу до лікарні.

Про це повідомляється на фейсбук-сторінці Free Dr Kuzmenko.

“Сьогодні нарешті настав той день, коли Юлія Кузьменко змогла приїхати до своєї роботи і зайти в свою ангіоопераційну, де виконують найтонші малоіназивні втручання в дитячі серця заради їх порятунку. Поки що не в статусі оперуючого хірурга, але ми впевнені – це станеться зовсім незабаром! Найближчим часом будуть вирішені всі юридичні моменти і лікар зможе робити те, для чого він існує - лікувати”, - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що на неї чекає адаптація до робочого процесу та відновлення практичних навичок.

Як повідомляв ІМІ, 4 серпня Шевченківський районний суд Києва змінив запобіжний захід підозрюваній у вбивстві журналіста Павла Шеремета Юлії Кузьменко - на нічний домашній арешт і зняли браслет.

Павло Шеремет загинув у Києві 20 липня 2016 року внаслідок вибуху автомобіля.

12 грудня 2019 року міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що Національна поліція затримала та оголосила обґрунтовану підозру фігурантам справи щодо вбивства Павла Шеремета. Нині серед підозрюваних – сержант Сил спеціальних операцій Андрій Антоненко (Riffmaster), військовий медик Яна Дугарь та волонтерка Юлія Кузьменко. Вони заявляють про непричетність до вбивства. Кузьменко зараз перебуває під цілодобовим домашнім арештом, Дугарь – під заставою в розмірі 168 тис. 160 грн.

30 квітня Шевченківський райсуд Києва змінив запобіжний захід для обвинувачуваного в справі щодо вбивства журналіста Павла Шеремета Андрія Антоненка з тримання під вартою на цілодобовий домашній арешт. 27 липня Шевченківський районний суд міста Києва залишив без задоволення клопотання захисту Андрія Антоненка про зміну йому запобіжного заходу.

27 липня Шевченківський районний суд столиці продовжив розгляд справи про вбивство журналіста Павла Шеремета щодо трьох обвинувачених – Андрія Антоненка, Яни Дугарь та Юлії Кузьменко. Суд продовжив дослідження доказів у справі, раніше наданих прокурором.

3 серпня Шевченківський районний суд Києва під час розгляду справи щодо вбивства журналіста Павла Шеремета дослідив матеріали експертизи ходи щодо однієї з обвинувачених у справі Юлії Кузьменко.

Liked the article?
Help us be even more cool!