ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Чернігові журналістам забороняли знімати на місці пожежі

22.12.2016, 10:42

20 грудня в Чернігові представники будівельної компанії “Укрсівербуд” перешкоджали журналістам інформаційного порталу “Чеline” Юрію Міхулі та Дмитру Дриганову проводити відеозйомку на місці пожежі біля обласного реабілітаційного центру  “Відродження”. Про це журналісти розповіли представнику ІМІ у Чернігівській області.

Журналісти приїхали відзняти сюжет про загоряння приміщення обласного центру медико-соціальної реабілітації дітей-інвалідів “Відродження”, де зараз відбувається реконструкція. На момент початку пожежі в будівлі перебували близько 70 осіб.  Присутні на місці події рятувальники назвали попередню версію причини пожежі: порушення правил пожежної безпеки під час проведення робіт будівельною організацією.

За словами журналіста Юрія Міхулі, вони намагалися зняти кадри обгорілого приміщення, але технічний директор підприємства, що проводить реконструкцію ДП “УкрСіверБуд”, Володимир Сахненко забороняв їм це робити та намагався затулити об’єктив відеокамери. Потім він покликав своїх працівників, які випровадили знімальну групу. Свої дії представники будівельної кампанії обґрунтовували небезпекою знаходження знімальної групи на будівельному майданчику.  

Як заявили журналісти, під час інциденту техніка не постраждала, тому наразі вони не планують звертатися в поліцію.

Фото - Державна служба надзвичайних ситуація. Відео - “Чеline”

Liked the article?
Help us be even more cool!