ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суд переніс на 8 січня розгляд апеляції на арешт підозрюваного у вбивстві Шеремета

27.12.2019, 14:09
Фото – CBN
Фото – CBN

27 грудня Апеляційний суд Києва переніс розгляд апеляційної скарги Віталія Галенченка – адвоката підозрюваного в організації вбивства журналіста Павла Шеремета Андрія Антоненка – на рішення Печерського районного суду Києва про обрання Антоненку запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як розповів Галенченко, його апеляційна скарга з вини канцелярії суду першої інстанції перебувала в поштовому відділенні і не надійшла до суду своєчасно, коли розглядалася перша апеляція.

“Нарешті апеляційний суд прийняв її до розгляду, на судовому засіданні сьогодні було прийнято рішення про перенесення її розгляду на 15.00 8 січня”, – сказав адвокат.

Він зазначив, що, як захисник Антоненка, має право наполягати на розгляді цієї апеляції. Водночас адвокат додав, що раніше в судовій практиці подібного не було, оскільки аналогічні скарги об'єднувалися в одне провадження.

“Моя апеляція стосується рішення Печерського суду від 14 грудня про обрання запобіжного заходу у вигляді арешту. Сподіваюся, що вона буде розглянута”, – сказав Галенченко.

Адвокат сподівається, що в разі розгляду його апеляції Антоненко може бути змінено запобіжний захід.

Як повідомляв ІМІ, 23 грудня Апеляційний суд Києва залишив без змін рішення суду першої інстанції стосовно Андрій Антоненка.

24 грудня Апеляційний суд міста Києва залишив під вартою підозрювану в причетності до вбивства журналіста Павла Шеремета лікарку Юлію Кузьменко.

14 грудня Печерський районний суд Києва арештував на два місяці Юлію Кузьменко та Андрія Антоненка, підозрюваних у причетності до вбивства журналіста Павла Шеремета.

13 грудня Печерський районний суд Києва обрав військовій медсестрі Яні Дугарь, підозрюваній у кримінальному провадженні про вбивство журналіста Павла Шеремета, запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Дугарь заборонено залишати своє місце проживання в смт Новомосковськ Дніпропетровської області до 8 лютого 2020 року.

12 грудня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що Національна поліція затримала та оголосила підозру фігурантам справи щодо вбивства Павла Шеремета. 

12 грудня заступник голови Національної поліції – начальник кримінальної поліції Євген Коваль назвав п'ятьох підозрюваних у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета: сержант Сил спеціальних операцій Андрій Антоненко, військовий медик Яна Дугарь, волонтер Юлія Кузьменко та ветерани збройного конфлікту на Донбасі Інна і Владислав Грищенки.

12 грудня заступник голови Національної поліції – начальник кримінальної поліції Євген Коваль повідомив, що вибухівку під автомобіль журналіста Павла Шеремета підклали музикант і доброволець АТО Андрій Антоненко та лікарка й волонтерка Юлія Кузьменко.

12 грудня заступник голови Нацполіції – начальник кримінальної поліції Євген Коваль повідомив, що слідство вважає основною версією вбивства журналіста Павла Шеремета дестабілізацію соціально-політичної ситуації в країні.

12 грудня редакція “Української правди” заявила, що їх шокувала озвучена слідством версія щодо вбивства журналіста Павла Шеремета.

Liked the article?
Help us be even more cool!