ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Слідство вважає основною версією вбивства Шеремета дестабілізацію ситуації в країні

12.12.2019, 19:19
Фото – "Українська правда"
Фото – "Українська правда"

Слідство вважає основною версією вбивства журналіста Павла Шеремета дестабілізацію соціально-політичної ситуації в країні. Про це 12 грудня заявив на брифінгу заступник голови Нацполіції – начальник кримінальної поліції Євген Коваль, повідомляє “Українська правда”.

“Слідством було висунуто низку версій. Перша: помилка в об’єкті злочину, з огляду на те, що підірваний автомобіль належав і використовувався керівником сайту Оленою Притулою. Друга версія – побутові та міжособистісні конфліктні ситуації. Версія номер три – професійна діяльність потерпілого журналіста в Україні, Білорусі та Росії і четверта версія – дестабілізація соціально-політичної ситуації в державі шляхом вбивства відомої особи.

Після відпрацювання три версії з чотирьох не знайшли підтвердження. Слідство продовжило відпрацювання основної версії – дестабілізації ситуації в державі шляхом убивства відомої особи”, – сказав він.

За словами Коваля, відпрацьовуючи цю версію, слідство вивчало вибухи на всій території України до та після вбивства Шеремета.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков додав, що в слідства є "підверсії" мотиву вбивства журналіста.

Як повідомляв ІМІ, 12 грудня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що  Національна поліція затримала та оголосила підозру фігурантам справи щодо вбивства Павла Шеремета. 

12 грудня заступник голови Національної поліції – начальник кримінальної поліції Євген Коваль назвав п'ятьох підозрюваних у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета: сержант Сил спеціальних операцій Андрій Антоненко, військовий медик Яна Дугар, волонтер Юлія Кузьменко та ветерани збройного конфлікту на Донбасі Інна (Пума) і Владислав (Буча) Грищенки.

12 грудня заступник голови Національної поліції – начальник кримінальної поліції Євген Коваль повідомив, що вибухівку під автомобіль журналіста Павла Шеремета підклали музикант і доброволець АТО Андрій Антоненко та лікарка й волонтерка Юлія Кузьменко.

Liked the article?
Help us be even more cool!