ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суд переніс апеляцію на арешт Андрія Антоненка на 23 грудня

20.12.2019, 12:00
Фото – Сергій Нужненко / Радіо Свобода
Фото – Сергій Нужненко / Радіо Свобода

20 грудня Київський апеляційний суд переніс розгляд апеляції сторони захисту одного з підозрюваних у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета Андрія Антоненка, повідомляє Радіо Свобода.

Заплановане на сьогодні на 9:30 засідання перенесли через те, що суддя не встиг ознайомитися з матеріалами справи.

Апеляцію на обрання запобіжного заходу Андрію Антоненку розглядатимуть 23 грудня о 13:20.

Як повідомляв ІМІ, 14 грудня Печерський районний суд Києва арештував на два місяці Юлію Кузьменко та Андрія Антоненка, підозрюваних у причетності до вбивства журналіста Павла Шеремета.

13 грудня Печерський районний суд Києва обрав військовій медсестрі Яні Дугарь, підозрюваній у кримінальному провадженні про вбивство журналіста Павла Шеремета, запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Дугарь заборонено залишати своє місце проживання в смт Новомосковськ Дніпропетровської області до 8 лютого 2020 року.

12 грудня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що Національна поліція затримала та оголосила підозру фігурантам справи щодо вбивства Павла Шеремета. 

12 грудня заступник голови Національної поліції – начальник кримінальної поліції Євген Коваль назвав п'ятьох підозрюваних у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета: сержант Сил спеціальних операцій Андрій Антоненко, військовий медик Яна Дугарь, волонтер Юлія Кузьменко та ветерани збройного конфлікту на Донбасі Інна і Владислав Грищенки.

12 грудня заступник голови Національної поліції – начальник кримінальної поліції Євген Коваль повідомив, що вибухівку під автомобіль журналіста Павла Шеремета підклали музикант і доброволець АТО Андрій Антоненко та лікарка й волонтерка Юлія Кузьменко.

12 грудня заступник голови Нацполіції – начальник кримінальної поліції Євген Коваль повідомив, що слідство вважає основною версією вбивства журналіста Павла Шеремета дестабілізацію соціально-політичної ситуації в країні.

12 грудня редакція “Української правди” заявила, що їх шокувала озвучена слідством версія щодо вбивства журналіста Павла Шеремета.

Liked the article?
Help us be even more cool!