ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Затримано підозрюваного в підпалі авто "Схем" – Аваков

26.08.2020, 10:11
Фото – МВС
Фото – МВС

Поліція затримала 26 серпня підозрюваного в підпалі авто журналістів програми “Схеми”. Про це заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, повідомляється на офіційній сторінці МВС України.

“Сьогодні зранку Національна поліція України затримала в порядку ст. 208 КПК мешканця Луганщини, який обґрунтовано підозрюється в підпалі авто журналістів “Схеми: корупція в деталях”, Радіо Свобода”, – йдеться в дописі.

За словами Авакова, правоохоронці вилучили "одяг зловмисників, запалювальні шашки, інші докази". Тривають обшуки.

Як повідомляв ІМІ, 17 серпня в Броварах (Київська область) невідомі підпалили автомобіль програми журналістських розслідувань “Схеми”, який належить водієві програми – учаснику знімальної групи Борису Мазуру. 

Поліція Київщини розпочала кримінальне провадження за фактом пожежі автомобіля водія “Схем”. Подію кваліфіковано як умисне знищення майна. 

8 серпня журналіст програми “Схеми: корупція в деталях” Михайло Ткач заявив, що помітив удома ознаки встановлення пристрою для прослуховування.

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом порушення недоторканності приватного життя журналіста програми “Схеми: корупція в деталях” Михайла Ткача за ч. 1 ст. 182 (“Порушення недоторканності приватного життя”) Кримінального кодексу України та за ч. 1 ст. 359 (“Незаконне придбання або збут спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації, а також незаконне їх використання”).

Liked the article?
Help us be even more cool!