ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Поліція відкрила справу за фактом порушення недоторканності приватного життя Ткача

10.08.2020, 12:08
Фото – фейсбук Наталі Седлецької
Фото – фейсбук Наталі Седлецької

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом порушення недоторканності приватного життя журналіста програми “Схеми: корупція в деталях” Михайла Ткача. Про це повідомляється на сайті Нацполіції Києва.

“За даним фактом відділом дізнання Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 182 (“Порушення недоторканності приватного життя”) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі”, – йдеться в повідомленні.

За інформацією правоохоронців, 8 серпня вранці до поліції звернувся чоловік та повідомив, що у своїй квартирі на вулиці Ольжича він виявив пошкодження в стелі та, можливо, прослуховувальний пристрій. 

Правоохоронці провели огляд місця події та опитали заявника. 

“У ході перевірки повідомлення поліцейські виявили на стелі у квартирі пошкодження. Також співробітники поліції оглянули дах будівлі: ніяких пошкоджень або технічних засобів там не виявили. Аби з’ясувати, чи був там встановлений будь-який прослуховувальний пристрій, правоохоронці запланували проведення повторного огляду і судових експертиз”, – йдеться в повідомленні. 

Як повідомляв ІМІ, 8 серпня журналіст програми “Схеми: корупція в деталях” Михайло Ткач заявив, що помітив удома ознаки встановлення пристрою для прослуховування.

8 серпня журналісти та представники Медіаруху “Медіа за усвідомлений вибір” звернулись із вимогою до Національної поліції швидко та неупереджено розслідувати справу про прослуховування журналіста програми “Схеми: корупція в деталях” Михайла Ткача.

Liked the article?
Help us be even more cool!