ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Запрошених на пресмарафон Зеленського журналістів поділили на п'ять груп

26.11.2021, 12:27
Фото – скріншот з відеотрансляції
Фото – скріншот з відеотрансляції

Формат пресмарафону Володимира Зеленського передбачає спілкування журналістів за прямокутним столом із президентом. Запрошені ЗМІ поділено на п'ять груп. Кожна група матиме 30 хвилин для того, щоб поставити свої запитання главі держави, повідомляє Укрінформ.

Як розповів журналістам прессекретар президента Сергій Никифоров, ідея нинішнього формату пресмарафону є колективною. 

“Це не президентська ідея, вона якось з'явилася з розмови, з наради вона народилася, і всі її підтримали”, – зазначив він.

Також речник пояснив, що список запрошених ЗМІ формувався за рішенням пресслужби ОП, з яким президент ознайомився і “сказав ОК”.

Никифоров зауважив, що під час формування списку виходили з того, що це має бути 30 питань від 30 журналістів до 30-річчя незалежності України та до екватора терміну президентства Володимира Зеленського. 

“Ми просто порахували, який би формат дозволив, з одного боку, запросити більше авторитетних, поважних журналістів, а з іншого боку, щоб це була комфортна, ґрунтовна, якісна, спокійна розмова з акцентом саме на якості, а не на кількості”, – підкреслив прессекретар.

Біля приміщення, де відбудеться пресмарафон, також зібралися журналісти, яких немає в списку запрошених. Більшість із них прийшла для висвітлення події, отримання коментарів та спілкування з представниками з Офісу президента. Зокрема, до них уже виходив речник Сергій Никифоров та радник керівника ОП Михайло Подоляк.

Як повідомляв ІМІ, 26 листопада о 12:00 відбудеться пресмарафон президента Володимира Зеленського, присвячений екватору його каденції.

Незапрошені журналісти пропонують прийти під місце проведення заходу о 12:00 і влаштувати президенту пікет. 

20 травня відбулася пресконференція президента Володимира Зеленського за підсумками двох років перебування на посаді глави держави. За даними ОП, на захід акредитували понад 200 журналістів, багато з них не отримали можливості поставити запитання.

Прессекретар Президента України Сергій Никифоров оприлюднив список засобів масової інформації, запрошених на пресмарафон Володимира Зеленського. До нього ввійшло 32 медіа.

Liked the article?
Help us be even more cool!