ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Зеленський збирає пресмарафон, незапрошені журналісти йдуть на пікет

25.11.2021, 19:32
Фото: slovoidilo.ua
Фото: slovoidilo.ua

У п’ятницю, 26 листопада, о 12:00 відбудеться пресмарафон президента Володимира Зеленського, присвячений екватору його каденції. Про це повідомляє Офіс президента.

Акредитацію на захід не оголошували.

ОП каже, що на пресмарафон запрошено лише 30 журналістів “у зв’язку зі складною епідемічною ситуацією в країні та з урахуванням досвіду попередніх пресмарафонів”.

Захід триватиме три години й транслюватиметься онлайн на офіційній фейсбук-сторінці ОП та на провідних українських телеканалах.

Телеграм-канал видання “Бабель” інформує, що пресмарафон, ймовірно, відбудеться в ресторані “Автостанція-Піцца” на Подолі.

Оновлення: за інформацією "Бабеля", місцем проведення буде коворкінг Creative State Arsenal на метро "Арсенальна", неподалік Kyiv Food Market, де був перший пресмарафон.

У зв’язку з цим незапрошені журналісти пропонують прийти під місце проведення заходу о 12:00 і влаштувати президенту пікет. 

Як повідомляв ІМІ, 20 травня відбулася пресконференція президента Володимира Зеленського за підсумками двох років перебування на посаді глави держави. За даними ОП, на захід акредитували понад 200 журналістів, багато з них не отримали можливості поставити запитання.

Liked the article?
Help us be even more cool!