ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Речник Зеленського оприлюднив перелік запрошених на пресмарафон ЗМІ

26.11.2021, 10:48
Пресконференція Володимира Зеленського 20 травня. Фото – Укрінформ
Пресконференція Володимира Зеленського 20 травня. Фото – Укрінформ

Прессекретар Президента України Сергій Никифоров оприлюднив список засобів масової інформації, запрошених на пресмарафон Володимира Зеленського.

“Колеги, дуже радий, що пресмарафон Володимира Зеленського викликав такий ажіотаж. На жаль, охочих набагато більше, ніж може вмістити наш формат. На відміну від “Антонова” чи “Київ фуд маркету” кількість учасників обмежили, аби зосередитися на якості розмови. Відразу відкину звинувачення, що президент боїться незручних запитань. Нагадаю нещодавню пресконференцію в Трускавці, де слово мали і розслідувачі, і міжнародні ЗМІ, і представники медіа політичних опонентів Володимира Зеленського”, – написав він у фейсбуці. 

На його думку, цього разу склад учасників “вийшов збалансованим і непростим для президента”. 

“Розумію, що не всі погодяться з нашим вибором, але точно знаю, що на “теплу ванну” це не схоже. Можете переконатися в цьому самі”, – додав він.

На захід запрошено такі медіа: Liga.net, РБК-Україна, 24 канал, "Свобода слова Савіка Шустера", "Українські новини", Інтерфакс-Україна, "Обозреватель", 1+1, 5 канал, Reuters, Deutsche Welle, ДОМ, УНІАН, Укрінформ, ТРК "Україна", AFP, "Цензор.Нет", Bloomberg, Радіо Cвобода, "КП в Україні", "Українська правда", "Бабель", СТБ, "Фокус", "Кореспондент", НВ, "Інтер", "Forbes Україна", ICTV, LB.ua, "UA: Перший" та BBC.

Як повідомляв ІМІ, 26 листопада о 12:00 відбудеться пресмарафон президента Володимира Зеленського, присвячений екватору його каденції.

Незапрошені журналісти пропонують прийти під місце проведення заходу о 12:00 і влаштувати президенту пікет. 

20 травня відбулася пресконференція президента Володимира Зеленського за підсумками двох років перебування на посаді глави держави. За даними ОП, на захід акредитували понад 200 журналістів, багато з них не отримали можливості поставити запитання.

Liked the article?
Help us be even more cool!