ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

З Болдвіна зняли звинувачення у справі про вбивство Галини Гатчинс

21.04.2023, 10:44
Фото – cnbc.com
Фото – cnbc.com

З актора Алека Болдвіна зняли кримінальні звинувачення в справі про вбивство операторки з України Галини Гатчинс під час знімання фільму "Іржа" у 2021 році, повідомляє ВВС.

Актор був звинувачений у двох випадках ненавмисного вбивства.

Як повідомили спецпрокурори штату Нью-Мексико Карі Морріссі та Джейсон Льюїс, "протягом останніх кількох днів... були виявлені нові факти" в справі, які потребують подальшого розслідування.

"Це рішення не звільняє містера Болдвіна від кримінальної відповідальності, і звинувачення можуть бути повторно висунуті", – йдеться в їхній заяві. "Наше подальше розслідування буде залишатися активним і триватиме", – зазначили прокурори.

Адвокат Болдвіна заявив, що вони задоволені рішенням про закриття справи.

"Ми задоволені рішенням про закриття справи проти Алека Болдвіна та закликаємо до належного розслідування фактів і обставин цієї трагічної події", – сказав його адвокат Люк Нікас.

Як повідомляв ІМІ, 21 жовтня 2021 року Алек Болдвін під час знімання вестерна "Іржа", випадково застрелив операторку з України Галину Гатчинс та поранив режисера фільму Джоела Соузу. Інцидент стався під час сцени, у якій Болдвін стріляв холостими патронами. Зброя використовувалася на майданчику як предмет реквізиту. Також був поранений режисер Джоель Соуза.

31 січня 2021 року прокурорка Першого судового округу Нью-Мексико Мері Кармак-Алтвіс висунула звинувачення проти Алека Болдвіна та фахівчині зі зброї Ганни Гутьєррез Рід у ненавмисному вбивстві Гатчинс. За найсерйознішим з цих звинувачень передбачається ув’язнення до п’яти років.

Проте в лютому 2022 року прокурори пом'якшили висунуті американському актору Алеку Болдвіну звинувачення в ненавмисному вбивстві операторки Галини Гатчинс, скоротивши термін можливого ув’язнення до 18 місяців.

Слідство зосередилося на фахівчині зі зброї та помічникові режисера, який дав Алеку Болдвіну пістолет. Поліція вилучила на знімальному майданчику, де загинула Гатчинс, сотні патронів.

Відповідальний за освітлення на зніманні фільму "Іржа" Серж Светной подав до суду на Алека Болдвіна, який випадково застрелив Галину Гатчинс, та інших членів команди.

Згодом Алек Болдвін досяг мирової угоди із сім'єю Галини Гатчинс.

Liked the article?
Help us be even more cool!