ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Видавництво Vivat надрукує ще 15 тис примірників книжки про Стуса

22.10.2020, 12:05
Фото - Сергій Нужненко/Радіо Свобода
Фото - Сергій Нужненко/Радіо Свобода

Видавництво Vivat надрукує ще щонайменше 15 тисяч примірників книжки Вахтанга Кіпіані “Справа Василя Стуса”, яку вимагав заборонити проросійський політик Віктор Медведчук. 

Про це повідомила у фейсбуці директорка і засновниця видавництва Юлія Орлова, інформує Радіо Свобода.

За її словами, друк книжок почався 21 жовтня.

“У нас і наших контрагентів були залишки книги, але після рішення суду вони були швидко розкуплені… Замовлення надходять постійно, тому зараз ми друкуємо 15000, а там подивимося”, – написала Орлова.

Раніше видавництво Vivat повідомило, що загальна кількість накладу з моменту видачі книги “Справа Василя Стуса” Вахтанга Кіпіані становила 19900 примірників.

“Наступний наклад буде орієнтовно 2 листопада”, – додали у Vivat.

Як повідомляв ІМІ, 19 жовтня Дарницький районний суд зобов’язав автора книги “Справа Василя Стуса” Вахтанга Кіпіані та видавництво Vivat видалити з книжки інформацію про народного депутата від “Опозиційної платформи – За життя” Віктора Медведчука та заборонив розповсюдження надрукованого тиражу до усунення порушення немайнових прав Медведчука.

19 жовтня історик і журналіст Вахтанг Кіпіані повідомив, що подасть апеляцію на рішення Дарницького районного суду Києва про заборону розповсюдження книги Вахтанга Кіпіані “Справа Василя Стуса”.

19 жовтня видавництво Vivat прийняло рішення подати апеляцію на рішення Дарницького районного суду Києва про заборону розповсюдження книги Вахтанга Кіпіані “Справа Василя Стуса” без видалення інформації про народного депутата від “Опозиційної платформи – За життя” Віктора Медведчука.

Liked the article?
Help us be even more cool!