ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Ви нікого не штовхали, Юль?" – реакція Зеленського щодо поведінки своєї прессекретарки

02.10.2019, 10:42
Фото – скриншот з відео Громадського
Фото – скриншот з відео Громадського

Президент України Володимир Зеленський пожартував щодо скандалу за участю його прессекретарки Юлії Мендель. Це відбулося 1 жовтня під час брифінгу Зеленського щодо засідання Тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації на Донбасі, повідомляє Громадське.

“Ви нікого не штовхали, Юль?” –  спитав Зеленський, звертаючись до Мендель.

Як повідомляв ІМІ, прессекретарка Президента Юлія Мендель відштовхнула кореспондента Радіо Свобода Сергія Андрушка, аби захистити Володимира Зеленського від запитання журналіста. Інцидент стався під час форуму YES, який проходив у Києві з 12 по 14 вересня.

Зі свого боку Юлія Мендель зазначила, що не штовхала Сергія Андрушка, і додала, що журналісти не мають порушувати безпеки першої особи.

"Радіо Свобода" опублікувало повне відео інциденту.

27 вересня журналіст Радіо Свобода Крістофер Міллер та журналістка видання “Лівий берег” Наталія Шимків повідомили, що нещодавно також зіткнулися з подібною поведінкою прессекретарки Президента Юлії Мендель.

30 вересня Медіарух та інші представники медіа закликали Президента України Володимира Зеленського особисто публічно відреагувати на загрозливу тенденцію перешкоджання роботі журналістів та медіа з боку працівників Офісу Президента.

30 вересня неформальна спільнота незалежних журналістів “Ініціатива 34” виступила з вимогою звільнення речниці Президента України Юлії Мендель через “непрофесійну та неетичну” поведінку щодо журналістів.

Liked the article?
Help us be even more cool!