ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В оператора ТСН підозра на струс мозку після сутичок під ОП, медіагрупа заявила в поліцію

16.08.2021, 17:49
Поліція надає допомогу Антону Філіппу, якого залили газом. Скриншот з відео
Поліція надає допомогу Антону Філіппу, якого залили газом. Скриншот з відео

Під час акції під Офісом президента 14 серпня постраждав телеоператор ТСН Антон Філіпп. Про це інформує група 1+1 media.

Під час сутичок між активістами та поліцією оператора збили з ніг та залили сльозогінним газом.

Повідомляється, що 15 серпня його стан погіршився, медики підозрюють також струс мозку. Крім цього, в Антона діагностували опік очей і носової порожнини, який спровокував сльозогінний газ, випущений в натовп.

“За словами потерпілого, напад на нього стався після ідентифікації окремими активістами символіки телеканалу 1+1 на знімальній техніці та ворожих закликів в бік працівника медіахолдингу”, – передає пресслужба.

Медіагрупа подала заяву в поліцію з проханням відкрити провадження за ст. 171 (перешкоджання журналістам) та ст 345-1 (погроза або насильство щодо журналіста) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв ІМІ, у суботу, 14 серпня, у центрі Києва невідомі побили фотокореспондента видання “Букви” Олександра Кужельного. Це трапилося після акції протесту під Офісом президента, яку висвітлював Олександр. Двом нападникам оголосили підозру за ч. 2 ст. 345-1 (Погроза або насильство щодо журналіста) Кримінального кодексу України.

У зв'язку з цим 17 серпня біля Міністерства внутрішніх справ фоторепортери проведуть акцію з вимогою розслідувати напади на журналістів.

Liked the article?
Help us be even more cool!