ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В деяких регіонах Росії у користувачів зник доступ до YouTube

23.04.2018, 13:29

Користувачі з різних регіонів Росії повідомляють про проблеми з доступом до сайту відеохостингу YouTube. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на "Сноб" та сайт Downdetector, який відстежує перебої в роботі різних інтернет-сервісів.

YouTube перестав відкриватися у центральній Росії, на півдні країни, а також на Уралі, у Поволжі і низці регіонів Сибіру. Проблеми з доступом спостерігаються в тому числі в Москві та Петербурзі.

Користувачі повідомляють про недоступність YouTube з 22 квітня, моменту, коли Роскомнагляд почав блокувати IP-адреси Google. Найбільше звітів про збої в роботі YouTube надійшло ввечері 22 квітня, а також вранці 23 квітня.

Як повідомляв ІМІ, 22 квітня Роскомнагляд вніс до реєстру забороненої інформації низку IP-адрес Google, які використовуються месенджером Telegram для здійснення діяльності в Росії.

13 квітня Таганський районний суд Москви постановив негайно заблокувати Telegram. Таке рішення було ухвалене після того, як месенджер відмовився надати ФСБ Росії ключі шифрування від листування користувачів, пославшись на гарантовану Конституцією таємницю листування. Того ж дня Роскомнагляд вніс месенджер до реєстру заборонених на території Росії сайтів.

16 квітня у Росії за рішенням суду почали блокувати доступ до месенджера Telegram.

Один із адвокатів месенджера Павло Чиков заявив, що представники Telegram просять суд скасувати рішення про блокування.

Засновник Telegram Павло Дуров заявляв, що месенджер продовжить працювати з допомогою вбудованих методів обходу блокувань і VPN.

Liked the article?
Help us be even more cool!