ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У поліції розповіли, як просувається справа про вбивство журналіста Вадима Комарова

01.09.2020, 14:34
Фото – фейсбук Вадима Комарова
Фото – фейсбук Вадима Комарова

Начальник слідчого управління ГУ НП в Черкаській області Євген Рогачов на пресконференції повідомив, що нині слідство в справі вбивства журналіста Вадима Комарова триває, пише "Про все".

За словами Євгена Рогачова, зараз опитано 1600 осіб та вивчено шлях Комарова від його будинку до місця вбивства. Також відпрацьовано 99 камер відеоспостереження: на 17 з них зафіксована одна й та сама особа, яка наразі встановлюється.

"У нас є дві основні версії, але поки що ми не можемо їх назвати. Обидві версії пов'язані з професійною діяльністю журналіста", – зазначив Євген Рогачов.

Як повідомляв ІМІ, уночі 20 червня 2019 року помер черкаський журналіст Вадим Комаров, якого побили в місті 4 травня. Після побиття потерпілого з тяжкими тілесними ушкодженнями було доставлено до лікарні. Журналіст у важкому стані перебував у реанімації.

Поліція спочатку відкрила за цим фактом кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (“Умисне тяжке тілесне ушкодження”) Кримінального кодексу України.

Згодом слідчі перекваліфікували кримінальне провадження за статтями 15 та 115 Кримінального кодексу України (“Замах на умисне вбивство”).

Слідство в справі про вбивство черкаського журналіста Вадима Комарова розглядає три версії.

20 червня 2019 року поліція оприлюднила фоторобот імовірного нападника на Вадима Комарова.

Правоохоронці встановили особу, ймовірно причетну до вбивства журналіста Вадима Комарова, й вилучили молоток та сокиру, які можуть бути знаряддям скоєння злочину.

До організації нападу на черкаського журналіста Вадима Комарова може бути причетний засуджений, що нині відбуває покарання в Черкаській виправній колонії №62, йдеться в ухвалі Придніпровського райсуду Черкас.

30 липня 2019 року Придніпровський райсуд Черкас задовольнив клопотання слідчої ГУ НП Юлії Бончук, надавши дозвіл на тимчасовий доступ до речей і документів батька заступника міського голови Черкас Андрія Ботнара, який, за версією поліції, може бути причетним до нападу на черкаського журналіста Вадима Комарова. 

 

Liked the article?
Help us be even more cool!