ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Причетним до організації нападу на Комарова може бути засуджений з колонії – слідство

02.08.2019, 13:22
Фото - Фейсбук Вадима Комарова

До організації нападу на черкаського журналіста Вадима Комарова може бути причетний засуджений, що нині відбуває покарання у Черкаській виправній колонії №62.

Про це йдеться в ухвалі Придніпровського райсуду Черкас, повідомляє черкаське видання 18000.

Так, в матеріалах зазначається, що в ході досудового розслідування встановлено, що до організації нападу на Комарова може бути причетним чоловік, що відбуває покарання у колонії № 62.

Слідчі встановили, що ця особа неодноразово в ході проведення бесід з засудженими, з якими він відбуває покарання, повідомляв, що Комаров своїми матеріалами про виправну колонію, негативно впливає на його стосунки як “смотрящего” з керівництвом колонії. Також він повідомляв, що “потрібно щось робити, щоб таких статей в мережі Інтернет більше не з’являлось”.

Матеріал Комарова “Малина” за колючим дротом?” про виправну колонію був оприлюднений у ЗМІ 1 травня, тобто за кілька днів до нападу.

Слідчі поліції клопотали про тимчасове переведення засудженого до Черкаського слідчого ізолятора. Для проведення з ним слідчих дій без участі працівників виправної колонії № 62.

Проте на засіданні слідча суддя Наталія Кондрацька відмовила у задоволенні клопотання.

Як повідомляв ІМІ, черкаська поліція встановила особу, ймовірно причетну до вбивства журналіста Вадима Комарова та вилучила молоток та сокиру, які можуть бути знаряддям вчинення злочину.

Уночі 20 червня помер черкаський журналіст Вадим Комаров, якого побили в місті 4 травня. Після побиття потерпілого з тяжкими тілесними ушкодженнями було доставлено до лікарні. Журналіст у важкому стані перебував у реанімації.

Поліція спочатку відкрила за цим фактом кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (“Умисне тяжке тілесне ушкодження”) Кримінального кодексу України.

Згодом слідчі перекваліфікували кримінальне провадження за статтями 15 та 115 Кримінального кодексу України (“Замах на умисне вбивство”).

Слідство у справі про вбивство черкаського журналіста Вадима Комарова розглядає три версії.

20 червня поліція оприлюднила фоторобот імовірного нападника на Вадима Комарова.

Liked the article?
Help us be even more cool!