ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Помер черкаський журналіст Вадим Комаров

20.06.2019, 08:18
Фото – фейсбук Вадима Комарова

Уночі 20 червня помер черкаський журналіст Вадим Комаров, який перебував у комі після побиття. Про це на своїй сторінці написав адвокат Валерій Макєєв, повідомляє "Про все".

"46 днів його тіло боролося за життя в цьому світі, та душа таки обрала Царство Небесне і Вічний спокій. Щирі співчуття рідним та близьким та всім, хто згадує Вадима добрим словом. Вбивць та замовників вбивства не знайдено і не покарано", – написав Макєєв.

Як повідомляв ІМІ, 4 травня в Черкасах побили місцевого журналіста і відеоблогера Вадима Комарова. З тяжкими тілесними ушкодженнями потерпілого було доставлено до лікарні. Журналіст у важкому стані перебував у реанімації.

Поліція спочатку відкрила за цим фактом кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (“Умисне тяжке тілесне ушкодження”) Кримінального кодексу України.

Згодом слідчі перекваліфікували кримінальне провадження за статтями 15 та 115 Кримінального кодексу України (“Замах на умисне вбивство”).

6 травня представник ОБСЄ зі свободи ЗМІ Арлем Дезір закликав провести ефективне розслідування нападу на журналіста Вадима Комарова.

7 травня “Репортери без кордонів” заявили, що вражені жорстоким нападом на українського журналіста і відеоблогера Вадима Комарова, і закликали владу докласти максимум зусиль для забезпечення того, щоб спроба вбивства не залишилася безкарною.

Liked the article?
Help us be even more cool!