ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Поліція встановила особу, яка може бути причетною до вбивства Комарова

16.07.2019, 16:02
Фото - Фейсбук Вадима Комарова

Черкаська поліція встановила особу, ймовірно причетну до вбивства журналіста Вадима Комарова.

Про це йдеться в ухвалі Придніпровського районного суду Черкас від 10 липня.

Згідно з ухвалою суду, 23 травня під час проведення обшуку за місцем проживання цієї особи було вилучено молоток та сокиру, які можуть бути знаряддям вчинення злочину.

Суд задовольнив клопотання слідчого відділу розслідування злочинів скоєних проти життя та здоров’я особи СУ ГУНП в Черкаській області Ю.Бончука про призначення молекулярно-генетичної експертизи у кримінальному провадженні.

Проведення експертизи доручено експертам Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України (ДНДЕКЦ).

Експерти ДНДЕКЦ мають з’ясувати, чи маються на поверхні молотка та сокири кров чи клітини з ядрами, чи можливо встановити їх генетичні ознаки та чи збігаються їх генетичні ознаки з генетичними ознаками потерпілого.

Ухвала не оскаржується та підлягає до виконання протягом одного місяця з дня її постановлення.

Як повідомляв ІМІ, уночі 20 червня помер черкаський журналіст Вадим Комаров, якого побили в місті 4 травня. Після побиття потерпілого з тяжкими тілесними ушкодженнями було доставлено до лікарні. Журналіст у важкому стані перебував у реанімації.

Поліція спочатку відкрила за цим фактом кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (“Умисне тяжке тілесне ушкодження”) Кримінального кодексу України.

Згодом слідчі перекваліфікували кримінальне провадження за статтями 15 та 115 Кримінального кодексу України (“Замах на умисне вбивство”).

Слідство у справі про вбивство черкаського журналіста Вадима Комарова розглядає три версії.

20 червня поліція оприлюднила фоторобот імовірного нападника на Вадима Комарова.

Liked the article?
Help us be even more cool!