ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Трухін відреагував на відео журналістів: "Мені соромно"

03.02.2022, 11:41
Фото – 368.media
Фото – 368.media

Народний депутат Олександр Трухін (фракція “Слуга народу”) заявив про готовність відповідати за свої вчинки та скласти депутатський мандат у тому разі, якщо цього вимагатимуть ситуація та команда “Слуги народу”.

Про це йдеться в коментарі Трухіна, переданому Інтерфакс-Україна.

“Я усвідомлюю свою політичну відповідальність і розумію рішення своїх однопартійців і колег по фракції... Я не приховую, що хотів якнайшвидше піти з місця аварії. Я усвідомлював свій статус народного депутата і передбачав публічний резонанс, до якого призведе аварія незалежно від того, винен я чи ні. Я не втік і не ховався з місця аварії ще до прибуття поліцейських, а хотів піти, коли вже було надано допомогу всім учасникам ДТП. Якщо команда та ситуація змусить скласти мандат, я готовий понести цю відповідальність”, – сказав він.

Нардеп зазначив, що він “щиро шкодує, що він опинився в епіцентрі цього скандалу”.

“Щодо моєї поведінки на місці аварії. Мені соромно. У стані шоку я дійсно наговорив багато дурниць, які у звичайному стані я не повторив би. Я хотів би вибачитися перед усіма, кого торкнулася моя реакція в шоковому стані”, – зазначив нардеп.

Він додав, що його поведінці “навряд чи є виправдання”. “Я розумію, що зараз багатьох обурюють емоції та бажання приписати мені всі можливі злочини, але я не давав нікому хабаря, не брав хабаря, і, дякувати Богові, в результаті аварії всі залишилися живі та здорові”, – зазначив Трухін.

Він повідомив, що протягом останніх п'яти місяців повною мірою “співпрацював із правоохоронцями, проводив слідчі заходи, давав свідчення та надав співробітникам ДБР і Національної поліції всю інформацію”.

“І, якщо потрібно, готовий пройти це ще раз до завершення розслідування”, – підсумував нардеп.

Як повідомляв ІМІ, 1 лютого “Українська правда” опублікувала відео, на якому народний депутат від “Слуги народу” Олександр Трухін намагався підкупити поліцейських після ДТП 23 серпня 2021 року за його участю.

2 лютого народного депутата Олександра Трухіна виключили зі складу політичної партії “Слуга народу” після публікації в ЗМІ відео з місця дорожньо-транспортної пригоди за його участю.

Державне бюро розслідувань заявило, що в розпорядженні слідства не було відео, яке 1 лютого оприлюднила “Українська правда” щодо ДТП за участю народного депутата Олександра Трухіна.

2 лютого генеральна прокурорка Ірина Венедіктова доручила Національному антикорупційному бюро України відкрити кримінальне провадження щодо народного депутата Олександра Трухіна після публікації в ЗМІ відео, на якому той намагався підкупити поліцейських після ДТП 23 серпня 2021 року за його участю.

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження щодо пропозиції надання хабаря з боку народного депутата Олександра Трухіна поліцейському на місці скоєння ДТП.

Liked the article?
Help us be even more cool!