ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Правоохоронці відкрили справу щодо спроби Трухіна дати хабар

02.02.2022, 12:00
Фото - Радіо Свобода
Фото - Радіо Свобода

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження щодо пропозиції надання хабара народним депутатом Олександром Трухіним поліцейському на місці скоєння ДТП.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на Офіс генпрокурора.

Як уточнив Офіс генпрокурора, відомості про пропонування нардепом хабара правоохоронцям уже внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

“Генпрокурор внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про пропозицію надання народним депутатом неправомірної вигоди посадовій особі правоохоронного органу. Кримінальне провадження розпочато за ч.1 ст. 369 КК України”, - повідомили агентству в Офісі генпрокурора.

Досудове розслідування доручено проводити детективам НАБУ.

Як повідомляв ІМІ, 2 лютого Генеральна прокурорка Ірина Венедіктова доручила Національному антикорупційному бюро України відкрити кримінальне провадження щодо народного депутата Олександра Трухіна після публікації в ЗМІ відео, на якому той намагався підкупити поліцейських після ДТП 23 серпня 2021 року за його участю.

Державне бюро розслідувань заявило, що в розпорядженні слідства не було відео, яке 1 лютого оприлюднила “Українська правда” щодо ДТП за участю народного депутата Олександра Трухіна.

2 лютого народного депутата Олександра Трухіна виключили зі складу політичної партії “Слуга народу” після публікації в ЗМІ відео з місця дорожньо-транспортної пригоди за його участю.

1 лютого “Українська правда” опублікувала відео, на якому народний депутат від “Слуги народу” Олександр Трухін намагався підкупити поліцейських після ДТП 23 серпня 2021 року за його участю.

Liked the article?
Help us be even more cool!