ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Трухіна виключили з партії "Слуга народу"

02.02.2022, 10:20
Фото – Слуга народу
Фото – Слуга народу

Народного депутата Олександра Трухіна виключили зі складу політичної партії “Слуга народу” після публікації в ЗМІ відео з місця дорожньо-транспортної пригоди за його участю.

Про це в телеграмі поінформувала речниця фракції “Слуга народу” у Верховній Раді Юлія Палійчук, повідомляє Укрінформ.

“Олександра Трухіна виключили з партії “Слуга Народу”, – зазначила вона.

Речниця уточнила, що відповідне рішення ухвалила 2 лютого голова політичної партії “Слуга народу” Олена Шуляк.

Посилаючись на заяву очільниці політсили, Палійчук зазначила, що виключення з партії також означатиме припинення його повноважень як голови полтавської обласної організації партії.

“Партія також закликає фракцію “Слуги народу” у Верховній Раді якнайшвидше зібрати засідання та розглянути інцидент за участю Олександра Трухіна для ухвалення рішення”, – йдеться в заяві Шуляк, опублікованій речницею фракції.

Як повідомляв ІМІ, 1 лютого “Українська правда” опублікувала відео, на якому народний депутат від “Слуги народу” Олександр Трухін намагався підкупити поліцейських після ДТП 23 серпня 2021 року за його участю.

Понад 30 українських медіа видалили новину про ДТП за участю народного депутата від “Слуги народу” Олександра Трухіна. Низка ЗМІ почала отримувати на пошту листи з пропозицією “на комерційних засадах” видалити матеріал про інцидент. За видалення новини про Трухіна сайтам пропонували щонайменше 200 доларів.

Редакції каналу “Прямий” та інтернет-видання “Главком” пояснили, чому видалили новину про ДТП з участю Трухіна, унаслідок якої були травмовані шестеро людей.

1 вересня 2021 року народний депутат від “Слуги народу” Олександр Трухін заявив, що ніколи не планував приховувати свого перебування на місці аварії, сприяв співробітникам Національної поліції в зборі інформації під час реєстрації ДТП і надав усі свідчення.

7 вересня 2021 року Олександр Трухін заявив, що ні він, ні його помічники не мають стосунку до ситуації з видаленням новин із видань про дорожньо-транспортну пригоду за його участю і закликав журналістів розібратися в цій ситуації.

Liked the article?
Help us be even more cool!