ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Телеканал "Наш" просить суд скасувати ще одне рішення Нацради

15.03.2021, 11:34
Фото – YouTube Наш
Фото – YouTube Наш

Телеканал “Наш” звернувся до Окружного адміністративного суду міста Києва з проханням визнати протиправним та скасувати рішення Національної ради з питань телебачення і радіомовлення від 12 лютого щодо призначення позапланової безвиїзної перевірки.

Про це повідомляється 12 березня на сайті суду.

Окружним адміністративний суд зареєстрував відповідний позов ТОВ “Наш 365” до Нацради.

Суд розв'язує питання відкриття провадження в адміністративній справі.

Як повідомляв ІМІ, 12 лютого Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила позапланову безвиїзну перевірку телеканалу “Наш” (ТОВ “НАШ 365”, Київ) через поширення експрем’єр-міністром Миколою Азаровим російської пропаганди.

22 лютого телеканал “Наш” звернувся до Окружного адміністративного суду міста Києва з проханням визнати протиправним та скасувати рішення Національної ради з питань телебачення і радіомовлення від 28 січня щодо призначення перевірки.

28 січня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила позапланову безвиїзну перевірку телеканалу “Наш” (ТОВ “НАШ 365”, Київ) через висловлювання в ефірі колишньої народної депутатки від Партії регіонів Олени Бондаренко, яка в ефірі назвала Збройні сили України “злочинцями”.

Liked the article?
Help us be even more cool!