ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Телеканал "Наш" просить суд скасувати рішення Нацради про перевірку

23.02.2021, 10:00
Фото – YouTube Наш
Фото – YouTube Наш

Телеканал “Наш” просить Окружний адміністративний суд міста Києва визнати протиправним та скасувати рішення Національної ради з питань телебачення і радіомовлення від 28 січня щодо призначення перевірки.

Про це повідомляється 22 лютого на сайті Окружного адміністративного суду міста Києва.

Окружний адмінсуд зареєстрував відповідний позов ТОВ “Наш 365” до Нацради.

На думку позивача, оскаржуване рішення ухвалено з порушенням норм законодавства України, без належних правових підстав та припустимих доказів.

Суд розв'язує питання відкриття провадження в адміністративній справі.

Як повідомляв ІМІ, 28 січня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила позапланову безвиїзну перевірку телеканалу “Наш” (ТОВ “НАШ 365”, Київ) через висловлювання в ефірі колишньої народної депутатки від Партії регіонів Олени Бондаренко, яка в ефірі назвала Збройні сили України “злочинцями”.

12 лютого Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила позапланову безвиїзну перевірку телеканалу “Наш” (ТОВ “НАШ 365”, Київ) через поширення експрем’єр-міністром Миколою Азаровим російської пропаганди.

23 грудня 2020 року Національна рада з питань телебачення і радіомовлення оголосила попередження телеканалу “Наш” (ТОВ “Наш 365”, Київ) через трансляцію пресконференції президента Російської Федерації Володимира Путіна.

4 грудня 2020 року телеканал “Наш” надав слово в ефірі ток-шоу одному з ватажків так званої “ЛНР” Родіону Мірошнику. Нацрада призначила перевірку. 

3 вересня 2020 року Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила позапланову перевірку телеканалу “Наш” через показаний до Дня Незалежності ролик, який містить ознаки дискримінації і розпалювання ворожнечі та спричинив обурення в суспільстві.

Liked the article?
Help us be even more cool!