ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суд у справі Шеремета вивчив записи з камер відеоспостереження

02.08.2021, 17:30
Фото – Роман Пилипей / ЕРА
Фото – Роман Пилипей / ЕРА

Шевченківський районний суд міста Києва відклав до 3 серпня розгляд справи про вбивство журналіста Павла Шеремета щодо трьох обвинувачених – Яни Дугарь, Андрія Антоненка і Юлії Кузьменко. Зокрема, суд вивчив записи з камер відеоспостереження.

Про це 2 серпня оголосила головуюча суддя Оксана Голуб, повідомляє Укрінформ.

“Суд відкладає судове засідання до 3 серпня на 11:00”, - сказала суддя.

Під час засідання суд продовжив досліджувати докази, раніше надані прокурором у справі. Зокрема, суд дослідив додатки до протоколів, записи з камер відеоспостереження за різні періоди часу, постанову про призначення експертизи щодо того, який зріст осіб на певних відеозаписах, супровідні листи до документів, копії висновків експертів, постанову про призначення експертизи щодо ідентифікації особи з відеозаписів та інші.

Як повідомляв ІМІ, 27 липня Шевченківський районний суд столиці продовжив розгляд справи про вбивство журналіста Павла Шеремета щодо трьох обвинувачених – Андрія Антоненка, Яни Дугарь та Юлії Кузьменко. Суд продовжив дослідження доказів у справі, раніше наданих прокурором.

Павло Шеремет загинув у Києві 20 липня 2016 року внаслідок вибуху автомобіля.

12 грудня 2019 року міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що Національна поліція затримала та оголосила обґрунтовану підозру фігурантам справи щодо вбивства Павла Шеремета. Нині серед підозрюваних – сержант Сил спеціальних операцій Андрій Антоненко (Riffmaster), військовий медик Яна Дугарь та волонтерка Юлія Кузьменко. Вони заявляють про непричетність до вбивства. Кузьменко зараз перебуває під цілодобовим домашнім арештом, Дугарь – під заставою в розмірі 168 тис. 160 грн.

30 квітня Шевченківський райсуд Києва змінив запобіжний захід для обвинувачуваного в справі щодо вбивства журналіста Павла Шеремета Андрія Антоненка з тримання під вартою на цілодобовий домашній арешт. 27 липня Шевченківський районний суд міста Києва залишив без задоволення клопотання захисту Андрія Антоненка про зміну йому запобіжного заходу.

Liked the article?
Help us be even more cool!