ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суд передав АРМА корпоративні права групи компаній "4 канал" Ковальова

08.09.2022, 14:22
Фото – фейсбук Олексія Ковальова / Суспільне
Фото – фейсбук Олексія Ковальова / Суспільне

Суд наклав арешт та передав в управління Агентства з розшуку та менеджменту активів (АРМА) додатково встановлені корпоративні права юридичних осіб, які опосередковано належать народному депутату Олексію Ковальову. Ці приватні товариства входять до групи компаній “4 канал”.

Про це повідомляється на сайті Державного бюро розслідувань.

ДБР нагадало, що продовжує розслідування щодо Ковальова, який після повномасштабного російського вторгнення перебував на тимчасово окупованій території Херсонської області та допомагав окупаційним військам.

Його оголосили в розшук. 

Державне бюро розслідувань зазначає, що не має офіційно підтвердженої інформації про загибель Ковальова: “За непідтвердженою документально інформацією, у червні 2022 року Олексій Ковальов нібито загинув у результаті вибуху автомобіля на окупованій території Херсонщини. Однак наразі в слідчих ДБР немає офіційного підтвердження цієї  інформації”.

Як повідомляв ІМІ, Олексій Ковальов зазнав уперше замаху 22 червня на окупованій частині Херсонщини, у місті Гола Пристань: підірвали його машину. Керівник ГУР України Кирило Буданов підтвердив, що щодо Ковальова була вчинена “певна дія”. 30 червня Ковальов уперше зʼявився на відео після замаху, він перебував у лікарні.

На початку липня Ковальов обійняв посаду заступника голови в незаконно створеному окупаційною адміністрацією держави-агресора “уряді Херсонської області”.

6 липня Олексію Ковальову оголосили підозру в державній зраді та пособництві державі-агресору. Він відзначився тим, що вивозив з Херсонщини продукти до Криму, завозив звідти пально-мастильні матеріали для агресора, віддав для розміщення окупаційних військ санаторій у Голій Пристані. 15 липня Ковальову обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави та оголошено в розшук.

Увечері 28 серпня в телеграм-каналах з'явилась інформація про вбивство Олексія Ковальова, про це повідомив і радник голови Херсонської ОВА Сергій Хлань. “З’явилась інформація, що в Залізному Порту вбито екснардепа-зрадника Олексія Ковальова. Дані потребують уточнення, але цікаво, що про смерть свого “міністра” повідомляли й пропагандистські ЗМІ, хоча одразу видалили”.

29 серпня Слідчий комітет Росії підтвердив смерть підозрюваного в державній зраді народного депутата Олексія Ковальова.

У липні за матеріалами ДБР суд арештував майно депутата-зрадника Олексія Ковальова для конфіскації на користь держави. Однією з юридичних осіб, 100% статутного капіталу якої було арештовано, є ТОВ “ТРК “Інтеррадіо” (4 канал).

22 серпня майно ТОВ “ТРК “Інтеррадіо” (4 канал), що належало Олексію Ковальову, Агентство з розшуку та менеджменту активів передало в розпорядження Державного агентства України з питань кіно. 

У серпні заарештовані активи Олексія Ковальова за рішенням суду передали в управління Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів.

Liked the article?
Help us be even more cool!