ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Майно 4 каналу передали в розпорядження Держкіно

22.08.2022, 11:53
Фото – 4 канал
Фото – 4 канал

Майно ТОВ “ТРК “Інтеррадіо” (4 канал), що належав депутату-зраднику Олексію Ковальову, передано Агентством з розшуку та менеджменту активів у розпорядження Державного агентства України з питань кіно. 

Про це повідомляється 22 серпня на сайті Державного агентства України з питань кіно.

Таким чином, зазначає Держкіно, де-юре завершено процедуру конфіскації активу та передання його на потреби держави.

“Відтепер інформаційний ресурс та майно, вартістю в понад 18,5 млн грн буде працювати на користь України та посилюватиме вплив української позиції як у вітчизняному інформаційному просторі, так і за кордоном”, – йдеться в повідомленні.

Держкіно має забезпечити збереження заарештованого майна. 

Як повідомляв ІМІ, у липні за матеріалами Державного бюро розслідувань суд арештував майно депутата-зрадника Олексія Ковальова для конфіскації на користь держави. Однією з юридичних осіб, 100% статутного капіталу якої було арештовано, є ТОВ “ТРК “Інтеррадіо” (4 канал).

У серпні заарештовані активи Олексія Ковальова за рішенням суду передали в управління Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів.

15 липня Ковальову обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави та оголошено в розшук.

6 липня Олексію Ковальову оголосили підозру в державній зраді та пособництві державі-агресору. Він відзначився тим, що вивозив з Херсонщини продукти до Криму, завозив звідти пально-мастильні матеріали для агресора, віддав для розміщення окупаційних військ санаторій в Голій Пристані.

На початку липня Ковальова обійняв посаду заступника голови в незаконно створеному окупаційною адміністрацією держави-агресора “уряді Херсонської області”.

Liked the article?
Help us be even more cool!