ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

СБУ треба "доопрацювати питання", щоб з'ясувати, чи загрожує Кіркоров нацбезпеці

30.06.2021, 16:18
Фото: fkirkorov / Instagram
Фото: fkirkorov / Instagram

У Службі безпеки України пояснили вилучення російського артиста Філіпа Кіркорова з українського списку осіб, які загрожують національній безпеці країни, необхідністю "доопрацювати питання". Такі пояснення Крим.Реалії отримало від спікера СБУ Артема Дехтяренка.

"У зв'язку з роз'ясненням Міністерства культури й інформаційної політики України від 24 червня 2021 року, в якому зазначається наявність судових прецедентів із зазначених питань, Службі безпеки України потрібна додаткове опрацювання цього питання", – пояснив він.

Як повідомляв ІМІ, 22 червня Міністерство культури та інформаційної політики за поданням Служби безпеки України занесло російського співака Філіпа Кіркорова до переліку осіб, які створюють загрозу нацбезпеці.

23 червня Служба безпеки України пояснила, що рекомендувала Міністерству культури та інформаційної політики України занести Кіркорова до переліку осіб, що становлять загрозу національній безпеці України, через підтримку окупації Криму.

27 червня Міністерство культури та інформаційної політики на підставі листа Служби безпеки України вилучило Кіркорова зі списку осіб, які загрожують національній безпеці.

19 січня 2021 року Литва на п'ять років заборонила в'їзд російському артисту Філіпу Кіркорову. Його занесли до списку небажаних осіб через публічне виправдання окупації Росією Криму. Ініціювало заборону Міністерство закордонних справ Литви, яке подало до Департаменту міграції при МВС країни звернення з проханням про внесення російського артиста Філіпа Кіркорова до національного списку іноземців, яким заборонено в'їзд до Литовської Республіки через незаконні візити до Криму.

Liked the article?
Help us be even more cool!