ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

МЗС Литви ініціює заборону на в'їзд до країни Кіркорову через його поїздки до Криму

18.01.2021, 17:35
Фото: fkirkorov / Instagram / gordonua.com
Фото: fkirkorov / Instagram / gordonua.com

Міністерство закордонних справ Литви подало до Департаменту міграції при МВС країни звернення з проханням про занесення російського артиста Філіпа Кіркорова до національного списку іноземців, яким заборонено в'їзд до Литовської Республіки через незаконні візити до Криму.

Інформацію про це розміщено на сайті МЗС Литви, повідомляє Крим.Реалії.

У заяві, яку підписав міністр закордонних справ Габріелюс Ландсбергіс, йдеться, що відомий виконавець “свідомо заперечував територіальну цілісність і суверенітет України під час своїх неодноразових візитів на незаконно анексований півострів Крим і в такий спосіб побічно виправдовував агресивні дії Російської Федерації”.

“Ми систематично оцінюватимемо всіх дійових осіб, яких Росія намагається використовувати, поширюючи свою зовнішню політику і прагнучи вплинути на литовський народ”, – йдеться в заяві Ландсбергіса.

Реакції самого Кіркорова або його представників поки немає.

Філіп Кіркоров регулярно відвідує Крим в обхід українського законодавства, здійснюючи прямі поїздки на півострів з Росії.

Востаннє він був помічений у компанії інших російських артистів і "очільника Криму" Сергія Аксьонова в жовтні 2020 року, коли на півострові відбувався фінал конкурсу “Дитяча Нова хвиля – 2020”.

Liked the article?
Help us be even more cool!