ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Сайт телеканалу FREEДОМ зазнав масованої DDoS-атаки

Фото – FREEДОМ

22 вересня хакери вчинили масовану DDoS-атаку на діджитал-агрегатор новин FREEДОМ. Про це повідомляється на сайті телеканалу FREEДОМ.

Згідно з повідомленням, атака відбувалася двома хвилями ввечері. Сайт отримав понад 30 млн запитів за короткий час із території Сінгапуру, США, Великої Британії, Таїланду, Німеччини, Індонезії, Франції, Китаю, Гонконгу та інших країн.

Технічні фахівці державного підприємства “Мультимедійна платформа іномовлення України” змогли оперативно подолати проблему. 

Сайт агрегатора продовжував працювати, але в країнах, з яких вчинялась атака, доступ до нього був ускладнений.

“Мультимедійна платформа іномовлення України” припускає, що за атакою стоять російські хакери.

Як повідомляв ІМІ, 25 січня внаслідок масштабної кібератаки на один з дата-центрів стався збій у роботі сайтів телеканалів “Дім” та FREEДОМ.

29 січня 2024 року два сайти державного підприємства “Мультимедійна платформа іномовлення України” – сайт телеканалу FREEДОМ та діджитал-агрегатор новин FREEДОМ – зазнали масованої DDoS-атаки. Компанія вважає, що за атакою могли стояти російські хакери.

У ніч на 13 березня сайт діджитал-агрегатора новин FREEДОМ (частина державного підприємства “Мультимедійна платформа іномовлення України”) зазнав масованої DDoS-атаки.

17 квітня 2024 року телеканал FREEДОМ повідомив про втручання в роботу каналу на супутнику: сигнал каналу глушили й тимчасово підмінили контент.

Liked the article?
Help us be even more cool!