ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

РНБО створила Міжнародний центр протидії дезінформації

11.03.2021, 17:32
Фото – "День"
Фото – "День"

Рада національної безпеки та оборони України створила Міжнародний центр протидії дезінформації. Про це секретар РНБО Олексій Данілов повідомив 11 березня на брифінгу за результатами засідання, повідомляє “Детектор медіа”.

“Рішенням Ради нацбезпеки та оборони такий центр сьогодні був створений. Він починає працювати з наступного вівторка. Сам центр буде знаходитися в ситуаційному центрі апарату Ради нацбезпеки та оборони України, який знаходиться на вулиці Банковій”, – розповів він.

Олексій Данілов додав, що апарат РНБО протягом року вже проводить роботу з протидії дезінформації.

“Зараз буде максимальна активізація. Цей центр буде працювати в щоденному режимі – 24/7 на 365. До центру будуть залучені представники всієї нашої розвідспільноти, будуть залучені відповідні міністерства та відомства, й ми зможемо дати відсіч дезінформації, яка останнім часом – протягом певного періоду – є на території нашої країни з боку Російської Федерації”, – повідомив секретар РНБО Олексій Данілов та уточнив, що це не буде закрита інституція – про її діяльність регулярно інформуватимуть.

Як повідомляв ІМІ, 11 березня керівник Офісу президента Андрій Єрмак повідомив, що Міжнародний центр протидії дезінформації буде створений на базі Ради національної безпеки та оборони України й запрацює вже найближчими днями.

9 березня міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко повідомив, що наприкінці березня Міністерство культури та інформаційної політики планує презентувати Центр протидії дезінформації.

16 лютого міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко повідомив, що в Україні з березня розпочне працювати Центр протидії дезінформації.

21 вересня 2020 року Президент України Володимир Зеленський виступив за створення в Києві міжнародної штаб-квартири для боротьби з пропагандою та дезінформацією.

Liked the article?
Help us be even more cool!