ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Міжнародний центр протидії дезінформації буде на базі РНБО – Єрмак

11.03.2021, 16:08
Фото – Укрінформ
Фото – Укрінформ

Міжнародний центр протидії дезінформації буде створений на базі Ради національної безпеки та оборони України й запрацює вже найближчими днями.

Про це 11 березня розповів керівник Офісу президента Андрій Єрмак під час виступу на Всеукраїнському форумі “Україна 30. Культура. Медіа. Туризм”, повідомляє Укрінформ.

“Ніхто за останні роки не був об’єктом настільки масштабної дезінформації, яка відбувається зараз в Україні. Тому невипадково президент Зеленський ще влітку минулого року виступив з ініціативою створення в Україні міжнародного центру протидії дезінформації. На виконання цієї вимоги й доручення президента найближчим часом, у найближчі дні, я б сказав, розпочне свою роботу такий міжнародний центр, який буде створений на базі Ради національної безпеки й оборони”, – зазначив Єрмак.

Він запевнив, що цей орган не буде політичним, а президент здійснюватиме необхідний контроль за його діяльністю.

“Я впевнений, що вже наступного тижня такий центр розпочне свою роботу”, – підкреслив він.

Водночас Єрмак додав, що вже є підтвердження і зацікавленість наших партнерів в участі в цьому центрі.

Як повідомляв ІМІ, 9 березня міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко повідомив, що наприкінці березня Міністерство культури та інформаційної політики планує презентувати Центр протидії дезінформації.

16 лютого міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко повідомив, що в Україні з березня розпочне працювати Центр протидії дезінформації.

21 вересня 2020 року Президент України Володимир Зеленський виступив за створення в Києві міжнародної штаб-квартири для боротьби з пропагандою та дезінформацією.

Liked the article?
Help us be even more cool!