ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Разумков розповів, коли Рада відкриє кулуари для журналістів

22.06.2021, 14:00
Фото – "Детектор медіа"
Фото – "Детектор медіа"

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков заявляє, що доступ журналістів до кулуарів парламенту відновлять, коли “дозволить ситуація”.

Про це він сказав в інтерв’ю Радіо Свобода, повідомляє Крим.Реалії.

“Як тільки це дозволить ситуація. Ми про це говорили з колегами. Для мене точно в цьому немає проблеми. Але я гратися в політику на здоров’ї людей точно не буду”, – сказав він.

В Україні останнім часом ситуація з COVID-19 поліпшилася, всі регіони зараховано до “зеленої” зони, знято деякі обмеження. Водночас дотримання дистанції і носіння масок у приміщеннях зберігаються.

Як повідомляв ІМІ, 12 березня 2020 року Дмитро Разумков підписав розпорядження "Про додаткові заходи із попередження виникнення гострої респіраторної хвороби". Згідно з ним, зокрема, журналістам дозволено перебувати на період карантину лише в пресцентрі парламенту.

28 травня 2020 року голова Верховної Ради Дмитро Разумков вніс зміни до розпорядження від 12 березня: з 1 червня представники ЗМІ допускаються в ложу преси балкона зали засідань ВР з дотриманням черги, а їхня загальна кількість у цій ложі не може перевищувати 30 осіб.

1 червня 2020 року Верховна Рада відкрила для представників ЗМІ доступ до ложі преси балкона зали засідань парламенту, який був закритий під час карантину. Доступ операторів і фотокореспондентів обмежено до 30 осіб. 

23 серпня 2020 року голова ВР Дмитро Разумков повідомив, що через погіршення епідемічної ситуації журналістів не пустять у кулуари Верховної Ради з початком нової пленарної сесії 1 вересня.

5 жовтня 2020 року голова Верховної Ради Дмитро Разумков вніс зміни до розпорядження від 12 березня: в адмінбудинку Верховної Ради дозволяється присутність представників ЗМІ у такій кількості: до 120 осіб – у пресцентрі на третьому поверсі; до 30 осіб – у ложі преси балкона зали засідань ВР; від телевізійних каналів допускається не більш ніж дві знімальних групи (до чотирьох осіб); від інформаційних агентств – до двох осіб; від інших видань – по одній особі.

12 квітня 2021 року голова Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що відкривати кулуари другого поверху для журналістів у парламенті поки зарано, зважаючи на епідемічну ситуацію.

Liked the article?
Help us be even more cool!